Antena Meniu Search
x

Video ,,Django” a ajuns în România. Filmările pentru noul serial au început în localitatea Racoş

Vulcanul stins din localitatea brasoveană Racoş s-a transformat într-un mic Hollywood. Acolo au început recent filmările pentru cea mai mare producţie de televiziune realizată în România.

de Redactia Observator

la 05.06.2021, 17:54

Vezi și

Serialul ,,Django”, o reinterpretare a westernului clasic, din 1966, va avea 10 episoade şi va fi difuzat pe reţelele de televiziune şi streaming din toată lumea.

În zona Racoş, vestită pentru peisaje asemănătoare celor din filmele western, producătorii au ridicat un sat specific anilor 1870. New Babylon, un oraş rebel populat de proscrişi şi refugiaţi a fost pregătit în aproape trei luni.

Claudia Stavrositu, line-producer: Construcţia este făcută cu metode vechi de acum 150 de ani şi foarte minuţios şi detaliat şi-am folosit tot lemnul vechi pe care l-am găsit în zonă

Olivier Bibas, producător executiv: Ne-am îndrăgostit de acest loc pentru că este incredibil. Am vrut să găsim un loc specific, ca să putem construi oraşul. Găsirea acestui loc în Racoş a fost complet în concordanţă cu povestea pe care vrem să o spunem

Filmul are un buget de aproximativ 40 de milioane de euro

Acţiunea se petrece în Vestul Sălbatic al Americii anilor 1870, după Războiul Civil. Eroii serialului sunt John, interpretat de actorul belgian Matthias Schoenaerts şi fiica lui, Sarah, rol jucat de actriţa germană Lisa Vicari. Primul sezon al serialului este regizat de Francesca Comencini, regizoarea serialului "Gomorra”.

Andrei Boncea, producător executiv: Django este un serial de televiziune, inspirat după un film celebru din anii 60, care se numeşte Django, în regia Sergio Corbucci, film care l-a făcut celebru pe Franco Nero.

Claudia Stavrositu: Avem în cadrul producției atât actori români în roluri secundare şi episodice, cât şi toată figuraţia, pe care am fost norocoşi să o găsim în România.

Filmul are un buget de aproximativ 40 de milioane de euro, printre care 16 milioane pentru România şi se va desfăşura pentru o perioadă de câteva luni, din mai până în noiembrie 2021, în numeroase locaţii spectaculoase din ţară. Pe lângă localitatea Racoş, vor mai fi filmări şi în Bucureşti şi Dobrogea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » ,,Django” a ajuns în România. Filmările pentru noul serial au început în localitatea Racoş