Antena Meniu Search
x

Lacrimi și îmbrățișări la Staţia de Ambulanţă Braşov. "Tata" a ieșit la pensie în aplauzele colegilor

Eroii nu mor niciodată, dar uneori sunt nevoiţi să agaţe capa în cui. Au fost aplauze, îmbrăţişări şi lacrimi azi în curtea Staţiei de Ambulanţă Braşov. De la brancardieri şi până la directori, toţi angajaţii i-au făcut o surpriză memorabilă unuia dintre cei mai cunoscuţi, respectaţi şi iubiţi medici ai serviciului de ambulanţă, doctorul Nicolae Olteanu.

de Redactia Observator

la 21.05.2020, 16:48

Vezi și
  • "Tata" s-a pensionat pe acordurile melodie "De vei pleca"
  • Cariera doctorului s-a întins pe 35 de ani

Azi a fost ultima gardă a salvatorului care a participat la primele intervenţii de urgenţă cu elicopterul în România.

A îmbrăcat hainele salvatorului impresionat de serialul cehoslovac SOS Ambulanta. În cariera sa întinsă pe 35 de ani, medicul Olteanu, "Tata" cum îi spun colegii, a salvat mii de vieţi.

Vreme de patru ani, a fost directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Braşov. Le-a ordonat colegilor să nu-l pensioneze cu sirene, aşa că întregul moment din această dimineaţă s-a petrecut pe acordurile piesei "De vei pleca".

Iar bătrânul medic obişnuit să lupte cu moartea abia a reuşit să îşi stăpânească emoţiile.

NICOLAE OLTEANU - Instituţia asta n-a mers datorită mie, ci datorită vouă, pentru că mi-aţi depăşit de cele mai multe ori aşteptările şi ce pot să spun mai mult decât că vă mulţumesc şi să duceţi mai departe steagul ăsta!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi și îmbrățișări la Staţia de Ambulanţă Braşov. "Tata" a ieșit la pensie în aplauzele colegilor