Antena Meniu Search
x

Doctorita Iuniana Stanciu a fost arestata pentru 29 de zile

A fost cat pe ce sa omoare un politist cu masina, iar acum i-a ingrozit pe gardieni si pe colegii de celula. Doctorita din Focsani prinsa de politisti dupa o cursa nebuna pe sosele a devenit, in arest, extrem de violenta. Crede ca este urmarita de OZN-uri, fantome si mafie

Vezi și

Nu raspunde, desi sambata noaptea, a tarat 100 de metri pe asfalt un politist care a incercat sa o opreasca. Apoi a condus pe contrasens, cu 190 de kilometri la ora, cu farurile stinse ca sa i se piarda urma. Un gest greu de inteles. Dar nu primul. Ajunsa in arestul Politiei Campina, femeia i-a speriat pe gardieni cu povesti despre OZN-uri, fantome si mafie. De ani buni se crede urmarita.

Numai anul trecut a fost cercetata in alte doua dosare. Unul pentru consum de droguri. La volan. Asta nu i-a impiedicat pe sefii Colegiului Medicilor sa o lase sa profeseze. Iuniana Stanciu are un cabinet medical in Focsani si ingrijeste 950 de pacienti. “Doamna doctor a avuit anumite tulburari comportamentale. Am avut diverse sesizari cu privire la anumite aspecte ce privesc serviciile medicale”, a precizat Mihai Copaci, presedinte CAS Vrancea.

Abia acum Casa de Sanatate a cerut nominalizarea unui alt medic pentru cei aproape 1.000 de pacienti ai femeii. Dupa ce aventura ei nocturna pe sosele a ajuns si la urechile sefilor de la sanatate.

Femeia fost retinuta sub acuzatia de ultraj. Din cauza comportamentului ei extrem de violent si a ranilor pe care si le-a provocat, a fost mutata la spitalul Penitenciarului Jilava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Doctorita Iuniana Stanciu a fost arestata pentru 29 de zile