Antena Meniu Search
x

Video Doi actori în roluri principale s-au căsătorit pe scenă, la finalul piesei de teatru, la Galaţi. Spectatorii au rămas fără cuvinte: "M-a uns pe suflet"

Viaţa bate filmul şi... chiar şi scenariul unei opere. Au demonstrat-o aseară, la Galaţi, protagoniştii operei „Pescuitorii de perle“ de George Bizet, pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Operetă Nae Leonard. La finalul piesei, interpreţii rolurilor principale şi-au unit destinele şi în viata reală, ca o continuare a scenariului din piesă.

de Redactia Observator

la 22.05.2022, 10:19

Vezi și

"Leila", interpretată de soprana Lorena Sanda şi "Nadir", interpretat de tenorul Adrian Mărginean, trăiesc o poveste de dragoste pe insula Ceylon. O dragoste pusă la încercare de principii religioase, gelozie, trădare şi sinucidere. În final cele două personaje rămân împreună, dar într-un viitor incert. Ei bine, interpreţii rolurilor principale au decis să schimbe un pic scenariul în viaţa reală.

Piesa, încheiată cu o surpriză uriaşă pentru spectatori

Aşa cum toată lumea se aştepta, acelaşi a fost şi răspunsul iubitei lui. Surpriza continuării piesei în viaţa reală, prin căsătoria celor doi intrepreţi, i-a lăsat fără cuvinte pe spectatori. 

Lorena Mărginean – mireasă: Noi suntem exemplul că opera este vie şi că merită dusă mai departe pentru că iată, creează sentimente care pot să se prelungească şi în realitate. 

Pe acelaşi subiect

Adrian Mărginean – mire: Ne bucurăm că ceea ce ce simţim am putut să împărtăşim cu toată lumea. 

Teodor Niţă – naş: Este probabil pentru prima dată în istoria Operei române câand se întâmplă aşa ceva pe scenă. Ce poate fi mai frumos ca doi tineri care se iubesc, care cântă frumos, protagoniştii acestei seri, să-şi aducă dragostea, să-şi aducă casa, să-şi aducă iubirea lor aici pe scenă în faţa tuturor. 

Spectator: O surpriză adevărată. M-a bucurat. M-a uns pe suflet. 

Mirii au continuat să sărbătorească alături de familie, prieteni, colegi de scenă sau spectatori, chiar în foaierul Teatrului Naţional, până târziu, în noapte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi actori în roluri principale s-au căsătorit pe scenă, la finalul piesei de teatru, la Galaţi. Spectatorii au rămas fără cuvinte: "M-a uns pe suflet"