Antena Meniu Search
x

Doi elevi au fost injunghiati in Capitala, intr-o singura zi

Doi injunghiati in aceeasi zi in Capitala, amandoi elevi de liceu. Suna ingrijorator, dar este cat se poate de real

Vezi și

Primul adolescent s-a ales cu un briceag in umar dupa ce s-a certat cu un coleg mai mic pe terenul de sport al Liceului de "Mecanica fina", in timp ce cel de-al doilea, elev la Colegiul Tehnic "Miron Nicolescu" a fost injunghiat in picior tot de un coleg.

In ceea ce priveste paznicii, acestia erau in curtea scolii si ar fi trebuit sa vada tot ceea ce s-a intamplat in ambele scoli, insa exista o diferenta. Daca in primul caz, cel de la liceul "Mecanica fina", s-a intamplat pe terenul de sport, acolo unde un tanar de 19 ani a fost inunghiat de un coleg de-al lui din clasa a IX-a, in celalalt caz totul s-a intamplat in apropierea liceului, pe Bulevardul Metalurgiei, acolo unde dintr-o joaca un tanar de 17 ani a fost injunghiat in picior. Acesta a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu, insa acum este in afara oricarui pericol. A venit la Sectia 26 de Politie din Capitala pentru a da declaratii.

Celalalt elev a fost injunghiat in omoplatul drept si se afla in Spitalul Sfantul Pantelimon. Acesta primeste ingrijiri medicale, dupa ce s-a ales cu o plaga injunghiata in urma unui conflict pe terenul de fotbal. Si acesta se afla in stare stabila .

Ramane de vazut care va fi explicatia paznicilor in acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Doi elevi au fost injunghiati in Capitala, intr-o singura zi