Antena Meniu Search
x

Doi frati au murit inecati in raul Arges

Doi copii au pierit, dupa ce apele raului in care se scaldau i-a inghitit. Sora a incercat sa-si salveze fratele de sase ani, tras de curentii puternici ai raului Arges.

Vezi și

Matusa lor, luata si ea de ape cand a incercat sa-i salveze pe copii, este disparuta si acum. Martorii spun ca ea putea fi salvata, daca echipele de intervenitie ar fi intervenit.

Trebuia sa fie o duminica linistita. Soarta a avut alte planuri. Femeia de 24 de ani si-a luat cei doi nepoti, un baietel de sase ani si o fata de 11, la rau. Un prieten mergea la pescuit si i-a invitat si pe ei.

Pentru a nu speria pestii, cei trei au mers la cateva zeci de metri distanta. Au vrut sa intre in apa. In acea clipa, duminica linistita s-a transformat in duminica neagra.

Tanara a incercat sa-si salveze nepotii. Curentii, insa, erau mult prea puternici. Cei trei au plutit in deriva si au trecut prin fata prietenului femeii. Nimeni nu s-a incumetat sa se arunce in apele involburate. Au fost purtati de ape timp de o ora.

Dupa ce au fost dusi de curent mai bine de trei kilometri, cei doi copii au fost gasiti. Fetita,in momentul in care a fost scosa din apa, inca respira.

Cand a fost scos la mal, baieteul era mai mult mort decat viu. Sora lui, spun martorii, ar fi avut zile. Asta daca una dintre masinile de intervetie nu ar fi facut pana la cativa kilometri de rau.

De soarta femeii nu stie nimeni nimic. In momentul in care nepotii ei au fost scosi din apa, ea inca se lupta pentru propria viata.

In ciuda eforturilor medicilor, cei doi copii s-au stins in ambulanta, in drum spre spitalul din Bolintin. Echipele de interventie incearca sa o gaseasca pe matusa lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doi frati au murit inecati in raul Arges