Antena Meniu Search
x

Doi frați au nevoie de ajutorul nostru. Cei doi copii au ajuns să se trateze la spitalele din Turcia

Alexandru şi Andrei sunt doi fraţi pentru care medicina de la noi nu a avut leac. Cei doi copii au ajuns să se trateze la spitalele din Turcia.

Vezi și

Alexandru şi Andrei sunt doi fraţi pentru care medicina de la noi nu a avut leac. Cei doi copii au ajuns să se trateze la spitalele din Turcia. Alexandru are 13 ani şi a fost diagnosticat cu cancer când avea doar doi ani. Boala a recidivat, dar medicii din ţară s-au mulţumit doar să-l trimită la un nesfârşit şir de analize.

Alexandru a ajuns de urgenţă pe aeroportul din Istanbul, cu o ambulanţă aeriană. Cele cinci luni care au trecut de atunci le-a petrecut pe un pat de spital. La doi ani, a fost diagnosticat cu cancer. Boală care a revenit 11 ani mai târziu, dar mult mai agresiv. 

Dar un RMN făcut anul trecut a arătat mai multe leziuni la coloană. Practic, Alexandru putea rămâne în orice moment paralizat. 

După intervenţii dureroase şi cure cu citostatice, Alexandru a început să-şi folosească din nou picioarele. Astăzi, a mers pe holul spitalului.

Pe acelaşi subiect

Alături de el a fost şi fratele lui, Andrei. Care este internat în acelaşi spital din Turcia. Cu tumori benigne la ambele urechi, a fost operat fără succes în România şi aproape că şi-a pierdut auzul.

De Crăciun, Andrei a mers în vizită la fratele lui. A rămas şi după sărbătorile de iarnă, pentru că medicii de acolo l-au operat din nou. Acum dă semne de recuperare a auzului. 

Doar operaţia lui Andrei i-a costat pe parinţi aproape opt mii de euro. La aceştia se mai adaugă şi cheltuielile pentru Alexandru. 

Puteti să-i ajutaţi pe Alexandru şi Andrei, contribuind la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau sa ajut", donand  doi euro prin SMS la numarul 8848.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi frați au nevoie de ajutorul nostru. Cei doi copii au ajuns să se trateze la spitalele din Turcia