Antena Meniu Search
x

Doi fraţi din Suceava și-au abandonat tatăl bolnav în faţa primăriei

Doi fraţi din Suceava, supăraţi că banii părintelui lor de care au grijă ajung la femeia care l-a părăsit deja, au recurs la gestul incredibil.

Vezi și

 Şi-au luat tatăl bolnav pe sus şi l-au lăsat în faţa primăriei, în semn de protest! Doi fraţi din Suceava, supăraţi că banii părintelui lor de care au grijă ajung la femeia care l-a părăsit deja, au recurs la gestul incredibil. Au fost filmaţi de camerele de supraveghere ale instituiţiei în timp ce îl cărau pe bătrân pe holuri şi îl lăsau pe o saltea pe care o aduseseră cu ei.

Supăraţi că banii din ajutorul social al tatălui lor sunt încasaţi de nevasta care l-a părăsit, băieţii l-au dus pe bătrân la Primărie. În semn de protest. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată clar momentul când, cei doi intră în insituţie. Unul dintre ei îl cară pe bătrân, iar celălalt duce în braţe două saltele pe care îl aşează. Îl lasă acolo preţ de câteva ore, dar se întorc.

Bărbaţii spun că în cazul în care autorităţile nu le vor rezolva problema, în câteva zile, vor reveni la Direcţia de Asistenţă Socială. Cu tot cu tatăl lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Doi fraţi din Suceava și-au abandonat tatăl bolnav în faţa primăriei