Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi oameni au ars de vii pe centura Clujului! TIR-urile pe care le conduceau s-au ciocnit violent

Un impact devastator, doi morţi şi doi mastodonţi în flăcări! Doi şoferi au ars de vii, după ce TIR-urile lor s-au ciocnit şi au luat foc pe centura Clujului. O a treia maşină a intrat în carambol, dar bărbatul de la volan a reuşit să scape.

de Redactia Observator

la 23.04.2014 , 19:47

 A sărit din maşină când a văzut că focul se apropie de rezervorul plin cu motorină. Flăcări mari cuprind rapid mastodonţii de câteva tone. Prin fumul gros, pompierii se luptă cu focul. Rezervoarele sunt pline de motorină, iar o explozie i-ar putea ucide.

Două TIR-uri şi o maşină se fac scrum, sub ochii pompierilor. Doi şoferi sunt prinşi în capcana de foc. Cei doi bărbaţi erau deja morţi când au ajuns salvatorii. Al treilea şofer, care conducea o maşină mică, s-a salvat singur.

Bărbatul conducea pe centura din Cluj, spre Turda. Avea în faţă un TIR, încărcat cu hârtie. A văzut cum, pe sensul opus, un alt mastodont pierde controlul şi se îndreaptă spre el. A fost un impact devastator. Nici şoferul din spate n-a mai avut timp să frâneze.

Vezi și

Şoferul a reuşit totuşi să scăpe ca prin miracol şi s-a îndepărtat rapid de flăcări. Trei autospeciale şi două ambulanţe au gonit spre incendiu. Pompierii au stins focul, însă medicii n-au mai reuşit să-i salveze pe cei doi şoferi. Erau deja carbonizaţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Doi oameni au ars de vii pe centura Clujului! TIR-urile pe care le conduceau s-au ciocnit violent