Antena Meniu Search
x

Tânărul care a rănit doi poliţişti, intrând direct în maşina lor cu propriul autoturism, e de negăsit. Agenţii au ajuns la spital

Doi poliţişti au fost răniţi într-o urmărire periculoasă, cu focuri de armă. S-a întâmplat într-un sat din Argeş.

Vezi și

Doi poliţişti au fost răniţi într-o urmărire periculoasă, cu focuri de armă. S-a întâmplat într-un sat din Argeş. Tânărul pe care încercau să-l oprească s-a urcat la volan, deşi nu avea permis. Când a fost ajuns din urmă, fugarul a lovit intenţionat maşina de poliţie, care s-a răsturnat. Chiar şi rănit, unul din agenţi a încercat să-l oprească pe agresor cu focuri de armă. 

Doi poliţişti răniţi, o maşină devastată şi focuri de armă: aşa s-a terminat urmărirea ca-n filme din localitatea Vedea, judeţul Argeş.

"Eu când am ieşit din curte de la mine, i-am văzut acolo răsturnaţi", spune un localnic.

Suspectul, în vârstă de 30 de ani, dintr-un sat vecin, avea permisul anulat. Poliţiştii îl ştiau bine şi, când l-au văzut din nou la volan, i-au cerut să se oprească. Au ajuns cu maşina în paralel cu el, dar atunci individul a tras stânga de volan.

Pe acelaşi subiect

"Maşina a venit prin şanţ pe-aici, a făcut în câş de două ori şi s-a oprit exact aici. Trecea o maşină albastră la deal", povestește un martor. Era chiar maşina fugarului.

Autoturismul poliţiei s-a răsturnat însă în şanţ. Rănit la cap, agentul din dreapta a reuşit să iasă singur şi a tras cu pistolul după el.

"Şi-a golit pistolul şi nu mai avea niciun cartuş", spun martorii.

Cei doi agenţi au ajuns la spital, răniţi şi speriaţi. Fugarul are permisul suspendat din cauza unor infracţiuni rutiere. Localităţile din apropiere au fost împânzite de poliţişti, însă individul nu s-a dat prins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tânărul care a rănit doi poliţişti, intrând direct în maşina lor cu propriul autoturism, e de negăsit. Agenţii au ajuns la spital