Antena Meniu Search
x

Doi români, morți în autocarul care-i ducea acasă

Au plecat din Italia să-şi petreacă sărbătorile acasă, în România, împreună cu familiile lor. Pentru 14 români drumul s-a oprit la Sibiu.

Vezi și

Au plecat din Italia să-şi petreacă sărbătorile acasă, în România, împreună cu familiile lor. Pentru 14 români drumul s-a oprit la Sibiu. 

Mai aveau câteva ore până acasă, când autocarul lor s-a răsturnat, iar doi dintre pasageri au murit striviţi între scaune. O femeie din Făgăraş şi un bărbat din Focşani. Şoferul s-ar fi grăbit să ajungă la Suceava şi a gonit tot drumul. Şapte pasageri, printre care şi un copil, au ajuns în stare gravă la spital.

Autocarul cu 14 români plecase ieri dimineaţă din Roma şi ar fi trebuit să ajungă în această seară la Suceava. Şoferul s-ar fi grăbit să ajungă mai repede la destinaţie. La cinci kilometri după Sibiu, şoferul s-a apropiat foarte mult de un autoturism care circula în faţa autocarului.

Autocarul s-a răsturnat. Cei 14 pasageri au trăit momente de groază. Doi pasageri striviţi între scaune au murit pe loc. Un bărbat din Focşani şi o femeie din Făgăraş. Alţi şapte au fost răniţi grav. Supravieţuitorii s-au ajutat unii pe alţii până când au sosit echipele de intervenţie.

Cinci ambulanţe şi două echipaje smurd au preluat răniţii. Printre ei şi un copil de numai cinci ani, lovit la picior. La locul tragediei, pompierii au verificat autocarul centimetru cu centimetru. Tot ei au scos dintre fiare pasagerii morţi.

Restul călătorilor au fost îngrijiţi de medici la locul accidentului, apoi şi-au continuat drumul spre casă cu un alt autocar. Şoferul autocarului răsturnat, un bărbat de 30 de ani din Suceava, a ajuns la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Doi români, morți în autocarul care-i ducea acasă