Antena Meniu Search
x

Doi soţi au murit împreună lângă o trecere de pietoni după ce au fost spulberaţi de un şofer beat

Doi oameni, soţ şi soţie, au fost spulberaţi, aseară, pe o trecere de pietoni de un şofer beat. Impactul a fost nimicitor. Cei doi soţi care se întorceau de la un priveghi au fost aruncaţi la câţiva metri depărtare

Vezi și

Doi oameni, soţ şi soţie, au fost spulberaţi, aseară, pe o trecere de pietoni de un şofer beat. Impactul a fost nimicitor. Cei doi soţi care se întorceau de la un priveghi au fost aruncaţi la câţiva metri depărtare

Chiar şi aşa, ar fi supravieţuit, cred unii martori, dacă medicii ar fi ajuns mai repede. 40 de minute ar fi durat până când a ajuns prima ambulanţă acuză oamenii.

Se întorceau de la un priveghi. Dar n-au mai ajuns acasă. Un şofer i-a spulberat pe amândoi la puţin timp după ce au păşit pe o trecere de pietoni din centrul oraşului Pâncota. Şoferul care i-a lovit pe cei doi ar fi apăsat prea târziu frâna. Din cauza alcoolului, cred poliţiştii.

Martorii s-au temut să-i ajute, ca să nu le facă mai mult rău. Au aşteptat să vină medicii, dar aceştia ar fi ajuns prea târziu ca să mai poată face ceva, spun oamenii.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Doi soţi au murit împreună lângă o trecere de pietoni după ce au fost spulberaţi de un şofer beat