Antena Meniu Search
x

Doi soţi din Baia Mare au intrat cu masina într-un stâlp de iluminat public

Doi soţi din Baia Mare au trecut prin momente tensionate în această dimineaţă. Maşina lor s-a oprit într-un stâlp de iluminat public

Vezi și

Doi soţi din Baia Mare au trecut prin momente tensionate în această dimineaţă. Maşina lor s-a oprit într-un stâlp de iluminat public

Martorii spun că maşina era condusă de bărbat, şi că acesta circula cu viteză. În sensul giratoriu din Baia Mare, a lovit bordura şi a ricoşat în stâlpul de iluminat public. În impact, cei doi soţi, deşi purtau centurile de siguranţă, s-au lovit cu capul de parbriz.

Şoferul şi pasagerul dreapta faţă, amândoi stabili hemodinamic şi respirator. Pacientul dreapa faţă cu traumatism cranio-cerebral, uşor mediu, cu plăci şi escoriaţii multiple la nivelul membrelor şi toracelui.

Ambii soţi au fost preluaţi de echipajele SMURD şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare pentru investigaţii suplimentare.

Şoferul a fost testat de poliţişti cu etilotestul, rezultatul fiind zero. În autoturism, pe bancheta din spate, poliţiştii au găsit un coş plin cu alimente, semn că cei doi soţi tocmai se întorceau de la cumpărăturile de Paşte. Bărbatul şi femeia rămân deocamdată internaţi în spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi soţi din Baia Mare au intrat cu masina într-un stâlp de iluminat public