Antena Meniu Search
x

Dolj: O eleva a murit lovita de un microbuz

O eleva in varsta de 16 ani a murit dupa ce a fost lovita de un microbuz in timp ce mergea pe marginea soselei. O femeie din microbuz a fost grav ranita

Vezi și

Adrian Capraru, purtatorul de cuvant al Politiei Dolj, a declarat ca accidentul s-a produs pe drumul european 70, in localitatea Racari, in jurul orei 6:45, eleva fiind lovita de un microbuz care transporta persoane. "Soferul unui autourism Volkswagen Golf a redus viteza in mers, semnalizand catre stanga, moment in care a fost lovit in spate de un microbuz de transport persoane al carui sofer nu a pastrat o distanta suficienta fata de masina din fata lui. In momentul impactului, microbuzul a ricosat catre partea dreapta a soselei si a lovit o fata de 16 ani care mergea pe marginea drumului", a declarat acesta.

La fata locului au ajuns echipaje medicale, care au incercat sa o resusciteze pe fata, insa aceasta nu a putut fi salvata.

O femeie, care se afla in microbuz, in varsta de 76 de ani a fost grav ranita si transportata la Spitalul de Urgenta Craiova. In masina se aflau aproximativ 10 persoane.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dolj: O eleva a murit lovita de un microbuz