Antena Meniu Search
x

Dorin Cioabă, autoproclamatul Rege al Romilor, lanseaza romburger-ul

Dorin Cioabă, autoproclamatul Rege al Romilor, pregăteşte o surpriză de proporţii! Majestatea Sa va lansa romburger-ul, un produs de fast-food.

Vezi și

Dorin Cioabă, autoproclamatul Rege al Romilor, pregăteşte o surpriză de proporţii! Majestatea Sa va lansa romburger-ul, un produs de fast-food făcut după o reţetă secretă. Pregătirile se fac la Palatul Regal, care acum este învăluit în fum de carne afumată.

"Este perfect. Nici sărat, are gustul acela specific, tradiţional şi vă daţi seama după ce va fi fiert, băgat în cuptor." În aroma delicateselor, dieta ţinută cu greu pănă acum nici nu mai contează. Mai ales că e doar o foarte mică parte din ceea ce li se pregăteşte sibienilor pentru acest weekend, iar Dorin Cioabă trebuie să le verifice pe toate.

Pentru promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor, dar şi pentru inovaţie, autoproclamatul rege al romilor se pregăteşte intens: "Avem în premieră mondială un fast-food romano cu produse romane integrate, prin care am conceput un burger romano. De ce să nu intrăm şi noi pe piaţa internaţională gastronomică?bŞi l-am numit romburger, ca să facă legătura. Avem şi o cola-rom. O băutură din extractul de cola, dar cu rom ca să o personalizăm."

De la festivalul de la Sibiu nu va lipsi nici cultura. La Muzeul Național Brukenthal, vizitatorii vor avea parte de un spectacolul oferit de balerini, dar și de instrumentiștii de la Filarmonica de Stat din oraş. De asemenea, va fi şi un concurs între 7 bucătari aduşi din 7 ţări. Rolul festivalului este însă unul cât se poate de clar: "Numai aşa ne putem apropia şi ne putem integra şi putem să fim acceptaţi de către majoritari, cunoscându-ne. Stând la o farfurie de mâncare împreună, mâncând împreună din produsele acestea tradiţionale."

Vizitatorii vor primi la festival şi pliante cu reţete de preparate specific romilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Dorin Cioabă, autoproclamatul Rege al Romilor, lanseaza romburger-ul