Antena Meniu Search
x

Dorințe într-o mie de baloane, pentru zeci de persoane cu handicap din Târgu Mureș

Dorinţe arzătoare într-o mie de baloane roşii s-au înălţat spre cer, la Târgu Mureş.Zeci de persoane cu handicap, alături de prieteni şi familie s-au strâns în centrul oraşului într-un flash-mob, prin care au vrut să arate tuturor că sunt o comunitate plină de speranţă şi foarte unită

Vezi și

Dorinţe arzătoare într-o mie de baloane roşii s-au înălţat spre cer, la Târgu Mureş.Zeci de persoane cu handicap, alături de prieteni şi familie s-au strâns în centrul oraşului într-un flash-mob, prin care au vrut să arate tuturor că sunt o comunitate plină de speranţă şi foarte unită. 

Zeci de oameni în Piaţa Teatrului, din Târgu Mureş. Fiecare cu un balon în care şi-a închis visurile şi apoi l-a lăsat să zboare. Dorinţele sunt pentru sănătate. A lor şi a oamenilor care le sunt aproape în fiecare clipă.

Momentele emoţionante au fost puse la cale de organizaţia Hifa România, care de 15 ani are grijă ca oamenii cu dizabilităţi să fie apropiaţi şi tot mai puternici. Planul măreţ al organizaţiei este acum realizarea unui parc, unde oamenii să se întâlnească şi să lege noi prietenii.

Lansarea celor 1000 de baloane s-a încheiat cu ochi înlăcrimaţi, suflete puternice şi mult spirit civic din partea celor peste 200 de participanţi la eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dorințe într-o mie de baloane, pentru zeci de persoane cu handicap din Târgu Mureș