Antena Meniu Search
x

Veşti EXTRAORDINARE despre doi dintre copiii preotului din Suceava a cărui familie a fost făcută praf de un şofer beat

Medicii şi asistentele spitalului din Suceava sunt de câteva zile cu lacrimi în ochi!

Vezi și

Medicii şi asistentele spitalului din Suceava sunt de câteva zile cu lacrimi în ochi! Drama familiei preotului spulberată în accidentul rutier de sâmbătă a devenit drama lor. Una medicală. Pornită din neputinţă. Se luptă să o salveze pe una dintre dintre fetiţe şi pe soţia preotului. Şi speră într-o minune.

"Aşteptăm ca cineva din Univers să canalizeze energia de care are nevoie pentru a supravieţui!" Pentru mama şi fata ei, medicii fac tot posibilul să le ţină în viaţă. Însă doar o minune ar putea face ca cele două să-şi revină. Momentan, trăiesc doar ajutate de aparate. 

"La fetiţa de 10 ani lucrurile par că merg într-adevăr din rău în mai rău, la mamă ceva, ceva... Ei au, reanimatorii, impresia, că ea aude ce se vorbeşte în camera care se află." În salonul mamei, medici şi asistente au grija fiecărui cuvânt pe care-l rostesc. "Personalul de acolo în întregime, despre care zici că-s cei mai duri, cei mai... Nu i-am văzut atât de marcaţi, să văd medicii de acolo cu lacrimi în ochi."

Ceilalţi doi copii ai femeii, de 3 şi 8 ani, sunt acum în afara pericolului, dar atent monitorizaţi şi consiliaţi de psihologi. Mai ales că, ieri, cel de-al patrulea copil al familiei şi tatăl, preot, au fost conduşi pe ultimul drum. 

Impactul devastator care a distrus familia s-a întâmplat sâmbătă, pe o şosea din Suceava. Preotul îşi ducea soţia, cei patru copiii, sora şi cumnatul la Iaşi, la praznicul Sfintei Parascheva. Maşina lor a fost însă izbită frontal de un autoturism care gonea cu aproape 130 de kilometri pe oră, la volanul căreia se afla un şofer beat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Veşti EXTRAORDINARE despre doi dintre copiii preotului din Suceava a cărui familie a fost făcută praf de un şofer beat