Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noapte de COŞMAR pe şoselele României. Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unor accidente cumplite

Ambii au traversat şoseaua prin loc nepermis şi au fost loviţi în plin de maşină. În timp ce femeia a fost resuscitată minute în şir şi s-a stins la spital, bărbatul de 48 de ani a murit pe loc. Omul nu avea familie, iar sătenii vor să strângă acum bani să îl îngroape.

de Redactia Observator

la 17.03.2017 , 08:30

Două persoane şi-au pierdut viaţa noaptea trecută pe drumurile ţării. Este vorba de o femeie din Bucureşti şi un localnic din Bălileşti, Argeş. Ambii au traversat şoseaua prin loc nepermis şi au fost loviţi în plin de maşină. În timp ce femeia a fost resuscitată minute în şir şi s-a stins la spital, bărbatul de 48 de ani a murit pe loc. Omul nu avea familie, iar sătenii vor să strângă acum bani să îl îngroape.

Şoferul era cu mama sa în autoturism în momentul impactului. Mergeau pe şoseaua Mihai Bravu când, în faţa maşinii, a sărit o femeie.

Martorii accidentului spun că bărbatul de la volan nu avea viteză.

Vezi și

În stare de şoc, şoferul a sunat la 112. Medicii de la ambulanţă au resuscitat timp de 20 de minute victima, în vârstă de 60 de ani. Abia după ce au stabilizat-o, femeia a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală. Însă, la scurt timp după ce a ajuns la urgenţe s-a stins.

Şoferul a sunat după ajutor, dar medicii nu au mai avut ce face pentru pietonul de 48 de ani. Impactul i-a fost fatal şi a murit pe loc.

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Noapte de COŞMAR pe şoselele României. Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unor accidente cumplite