Antena Meniu Search
x

Fapte bune de Dragobete, la Galaţi: Elevii unei şcoli au realizat o licitaţie de picturi pentru a-şi ajuta o profesoară grav bolnavă

Dragobetele a fost un prilej pentru fapte bune la o școală din Galați. ,,Din inimă, pentru inima Nicoletei'' a fost titlul sub care s-a organizat o licitație umanitară pentru o învățătoare grav bolnavă.

Vezi și

Dragobetele a fost un prilej pentru fapte bune la o școală din Galați. ,,Din inimă, pentru inima Nicoletei'' a fost titlul sub care s-a organizat o licitație umanitară pentru o învățătoare grav bolnavă.

Elevii cercului de pictură au realizat tablouri care mai de care, menite să adune banii necesari pentru operația dascălului lor. Sala a fost arhiplină.

31 de tablouri şi un scop nobil. Au fost ingredientele unei expoziţii de succes.

Printre vizitatori s-au numărat şi elevii de la Cercul de Pictură al unei şcoli din Glaţi.

Inimile lor au bătut la unison cu inima învățătoarei, Nicoleta Marin, care are nevoie de ajutor. 

Sub atenta îndrumare a unui artist plastic, elevii au muncit zile în șir pentru realizarea unui catalog. De acolo... și până la organizarea licitației a mai fost un singur pas. 

Talent, câteva pensule și multe culori. De atât au avut nevoie copiii pentru a o ajuta pe doamna lor învățătoare. Și mare le-a mai fost bucuria.

Totul a fost realizat și organizat contra-timp, căci inima Nicoletei... nu mai avea rabdare. A fost operată pe cord deschis de urgență și atât operația, cât și recuperarea... implică sume usturătoare. Cheltuielile depăşesc 25 000 de lei. 

Fiul învățătoarei a fost și el la licitație pentru a-și reprezenta mama, dar totul... în mare secret.

3000 de lei s-au strâns în urma achiziționării tablourilor pictate. Acum... copii o așteaptă pe învățătoarea Nicoleta Marin să se întoarcă sănătoasă la cursuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fapte bune de Dragobete, la Galaţi: Elevii unei şcoli au realizat o licitaţie de picturi pentru a-şi ajuta o profesoară grav bolnavă