Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat susţine că mama i-a murit în spital, iar autorităţile din Dâmboviţa au venit după 10 zile să vadă dacă femeia e în izolare

Şi-a dus mama la spitalul din Târgovişte şi nu a mai ştiut nimic de ea. E povestea unui bărbat din Dâmboviţa, care susţine că mama sa a murit la mai puţin de o zi de când a fost internată şi nimeni nu l-a anunţat. Aşa cum nu a fost informat nici dacă i s-a dat tratamentul pentru diabet, deşi a lăsat insulina la spital. Ultima lovitură a primit-o la 10 zile după deces, când autorităţile au căutat-o acasă pe femeie, sa vadă dacă este izolată.

de Redactia Observator

la 28.11.2020, 20:21

Vezi și
  • O femeie din Dâmboviţa ar fi murit la spital, la doar o zi după ce a fost internată, dar nimeni nu i-ar fi anunţat familia
  • La mai mult de o săptămână de la deces, autorităţile au căutat-o acasă pe femeie, pentru a vedea dacă este în izolare

Adrian Rădulescu, fiul pacientei: Ne-a spus că este în stare gravă. Pe data de 3 când ne-am dus a ieşit doamna asistentă, am întrebat de Rădulescu Aurelia, ne-a zis că, îmi pare rău, a murit. 

Femeia avea 74 de ani şi era bolnavă de diabet. Fiul său susţine că nu avea simptome Covid, dar din cauza respiraţiei greoaie, medicii au testat-o totuşi. A stat internată aproape 24 de ore în secţia pacienţilor confirmaţi.  

Adrian Rădulescu, fiul pacientei: Nu-mi spune nimeni nimic. Probabil a crescut tensiunea, glicemia, dacă nu s-a mai făcut insulină, absolut nimic, automat că a murit. 

Una dintre cauzele decesului este infectarea cu virusul Sars-CoV-2. Cu toate acestea, bărbatul spune că nu a văzut nici până acum testul pozitiv. Femeia, însă, a figurat pe lista oficială a persoanelor pozitive.

Adrian Rădulescu, fiul pacientei: Pe data de 3 a venit poliţia să întrebe dacă este acasă, izolată, în condiţiile în care era în spital. Pe data de 12 vine jandarmeria să întrebe dacă doamna e izolată la domiciliu. 

Conducerea Spitalului de Urgenţă Târgovişte nu a răspuns până acum solicitărilor noastre pentru un punct de vedere.

Într-un alt mesaj pe care l-am primit pe adresa [email protected], o doamnă susţine că, deşi a fost testată pozitiv, autorităţile nu au contactat-o. 

''În aşteptarea anchetei epidemiologice, am fost testată și confirmată cu Covid. După 17 zile de spitalizare, am fost testată din nou, test care a ieșit negativ și am plecat acasă. Vreau să vă spun că, deși au trecut 30 de zile de când m-am îmbolnăvit, nici până în ziua de azi nu a venit nimeni de la DSP să mă întrebe cu cine am intrat în contact'', a afirmat femeia. 

Aşteptăm şi alte mărturii şi experienţe prin care aţi trecut în pandemie la adresa de email [email protected]. Reporterii Observator citesc toate mesajele, vă ascultă povestea şi încearcă să obţină răspunsuri de la autorităţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat susţine că mama i-a murit în spital, iar autorităţile din Dâmboviţa au venit după 10 zile să vadă dacă femeia e în izolare