Antena Meniu Search
x

Duckadam, externat de Paste

Cadoul de Paste pentru Helmuth Duckadam este externarea din spital. Dupa doua saptamani, eroul de la Sevilla face sarbatorile impreuna cu familia.

Vezi și

Duckadam pleaca la Cheile Gradistei, unde va serba si implinirea a 27 de ani de la victoria Stelei in Liga Campionilor.

A scapat ca prin urechile acului de a doua interventie chirurgicala in nici 12 luni. S-a simtit rau, zile la rand, iar medicii l-au internat in spital. Pentru investigatii complexe. Se gandeau chiar ca ar putea fi nevoie sa-l opereze pe cord deschis.

Cu promisiunea ca nu va exagera cu nimic si ca-si va lua tratamentul cu constiinciozitate, l-au externat azi, chiar in Vinerea Mare. Ca sa-si petreaca sarbatorile alaturi de familie.

Pastele nu e singurul motiv de sarbatoare. De peste doua decenii, in aceste zile, in familia lui Duckadam mai e celebrat un alt eveniment important: "Vom sarbatori si 27 de ani de la finala de la Sevilla, alaturi de Nationala Artistilor, cu care vom incinge o miuta. Fiecare, dupa posibilitati. Ei sunt mai in forma ca noi, trebuie sa recunosc".

Helmuth Duckadam a trecut prin momente de cumpana si in septembrie, anul trecut. Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca l-au internat ca sa-i elimine de urgenta cheagurile de sange care ii blocau artera bratului drept. Fara aceasta interventie, presedintele onorific al Stelei risca sa-si piarda bratul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Duckadam, externat de Paste