Antena Meniu Search
x

Dumitru Dragomir îşi va petrece Paştele în libertate

Dumitru Dragomir a pătimit astăzi mult până să afle unde va face Paştele - acasă sau după gratii. A ieşit obosit şi agitat, de la Curtea de Apel, unde a mers să-şi susţină nevinovăţia în faţa magistraţilor. Procurorii îl acuză că a deposedat liga de 3 milioane de euro.

Vezi și

 Săptămâna trecută, Dragomir a petrecut noaptea în arest. Acum, a răsuflat uşurat după câteva ore. Dumitru Dragomir şi-a scos pălăria, după două ore şi jumătate la Curtea de Apel. Când a ieşit din sală, era schimbat la faţă.

La 8 dimineaţa, Mitică de la Ligă părea jovial. N-a venit singur, ci cu fiul, Bogdan. Săptămâna trecută, Dragomir a stat o noapte în arest. A fost eliberat pentru că e "pensionar şi are familie", dar n-a scăpat de acuzaţii.

Procurorii zic că Mitică şi-ar fi deposedat liga de 3 milioane de euro - un comision dat unei firme care să intermedieze vânzarea drepturilor de televizare. O firmă care a luat banii, dar n-ar fi prestat nimic.

Omul de afaceri a cărui firmă a încasat comisionul de milioane a fost adus la recurs, în cătuşe. Mihai Corbu a fost reţinut 29 de zile. Pentru delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani, Mitică riscă, dacă va fi găsit vinovat, până la 12 ani de închisoare după noul cod penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dumitru Dragomir îşi va petrece Paştele în libertate