Antena Meniu Search
x

După o noapte petrecută în arest, fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a plecat acasă

Noaptea petrecută, petrecută în arest, nu i-a priit Alinei Bica. După ce i-a expirat ordonanţa de reţinere, fosta şefă a DIICOT a plecat acasă, spunând că nu se simte bine.

Vezi și

Noaptea petrecută, petrecută în arest, nu i-a priit Alinei Bica. După ce i-a expirat ordonanţa de reţinere, fosta şefă a DIICOT a plecat acasă, spunând că nu se simte bine. 

În urma ei, judecătorii au rămas să decidă dacă o trimit înapoi după gratii pentru următoarele 30 de zile. Anchetatorii au refăcut pas cu pas, traseul şpăgii din care ea a luat o mică parte. Cei mai mulţi bani au ajuns la fostul şef al ANAF.

Alina Bica ar fi primit mita în apartamentul său, la câteva luni după ce ar fi clasat dosarul.

Este vorba de fabuloasa şi exorbitanta sumă de 17.000 de euro.

Banii i-ar fi fost aduşi la uşă de consilierul său Ionuţ Mihăilescu, cel care, de altfel, a şi denunţat-o. Alina Bica i s-ar fi plâns, la telefon, că nu are bani nici de taxi.

Miza acestui dosar este libertatea pe care domnul Mihăilescu doreşte să şi-o cumpere.

Dar şi omul de afaceri Horia Simu, supranumit "Regele Cuprului", a povestit cu lux de amănunte procurorilor cum a ajuns să dea şpagă. Dosarul deschis la DIICOT era pe numele său.

În cele din urmă, cei doi ar fi bătut palma pentru 230.000 de euro. Intermediarul afacerii, Şerban Pop, şi-ar fi păstrat cea mai mare parte a sumei: 210.000 euro. Consilierul lui Bica a oprit 2.500 iar restul au ajuns la şefa DIICOT din acea vreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » După o noapte petrecută în arest, fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a plecat acasă