Antena Meniu Search
x

Video După pandemie, românii vor case mai mari. Cât costă metrul pătrat în această perioadă

Pandemia a schimbat preferinţele românilor și în materie de locuinţe. Pe primul loc se află acum casele mai spaţioase şi sustenabile, chiar dacă asta înseamnă să meargă mai mult până în centrul oraşului. Zeci de mii de astfel de oferte şi nu numai îi aşteaptă pe doritori în acest weekend, la Târgul Naţional Imobiliar din Bucureşti. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 29.10.2022, 14:09

Vezi și

"La nivel național, prețul mediu pentru un metru pătrat este de aproximativ 1.700 de euro, același preț îl regăsim și în Capitală. Însă, în schimb, dacă ne dorim o locuință în Cluj, acolo prețul mediu pe metrul pătrat sare de 2.000 de euro. Aici la Târgul Naţional Imobiliar din Bucureşti găsim zeci de mii de oferte, în jur de 25.000 de oferte pentru locuințe, atât în țară cât și în străinătate. Cea mai ieftină ofertă este o garsonieră care costă 29.000 de euro și care se află în Drumul Taberei. Găsim la târg și oferte de apartamente cu 2 camere care costă sub 100.000 de euro. Pentru ceva mai multe condiții și spațiu, plătim câteva sute de mii de euro. 

La târg au fost prezentate și oferte din străinătate. Spre exemplu, cel mai scump apartament care a fost prezentat aici la târg se află în Dubai și costă 6 milioane de euro. Cei care vin aici, în cazul în care nu au bani suficienți, pot apela la o soluție de creditare și, de asemenea, și dezvoltatorii vin și ei cu propriile soluții pentru cei care se află în această situație", transmite Mădălina Chițac, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » După pandemie, românii vor case mai mari. Cât costă metrul pătrat în această perioadă