Antena Meniu Search
x

E jale! Milioane de români pot plăti SUME ENORME către stat!

ANAF, ajutată de propunerea de amendament la Codul de Procedură Fiscală a unui deputat de Cluj, vrea să aibă acces la toate conturile românilor care muncesc în străinătate

ANAF, ajutată de propunerea de amendament la Codul de Procedură Fiscală a unui deputat de Cluj, vrea să aibă acces la toate conturile românilor care muncesc în străinătate.

Astfel ANAF intenționează să acceseze conturile tuturor românilor care muncesc în străinătate și să-i oblige pe aceștia să plătească retroactiv orice contribuție socială pe care aceștia ar fi trebuit să o plătească în țară și nu au plătit-o, chiar dacă aceasta se întinde pe mai mulți ani în urmă.

Propunerea deputatei Aurelia Cristea, care se pare că este suținută de coaliția aflată la guvernare, presupune introducerea în Codul de Procedură Fiscală a faptului că ANAF poate colabora cu peste 52 de bănci internaționale, practic principalele bănci din lume. Urmare a acestei colaborări ANAF-ul va avea acces la toate conturile deschise de românii care muncesc în străinătate la aceste bănci și va putea să calculeze cât de mult aceștia ar trebui să plătească taxe și impozite statului român. Se urmărește mai ales recuperarea CAS pe care românii ar trebui să o plătească indiferent de locul în care lucrează, mai ales dacă muncesc la negru. 

Vezi AICI mai multe amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » E jale! Milioane de români pot plăti SUME ENORME către stat!