Antena Meniu Search
x

Fotograful vedetelor de la Hollywood este ROMÂN. Celine Dion, Naomi Campbell, Ne-Yo, Jay Sean și Nadia au apelat la el!

Despre fotografii celebri se ştiu în primul rând două lucruri clar: stau alături de cele mai frumoase femei şi fac foarte mulţi bani. Şi doar aceste două lucruri fac ca viaţa lor să pară absolut fabuloasă

Vezi și

Despre fotografii celebri se ştiu în primul rând două lucruri clar: stau alături de cele mai frumoase femei şi fac foarte mulţi bani. Şi doar aceste două lucruri fac ca viaţa lor să pară absolut fabuloasă.

Romanul Edward Aninaru, supranumit "fotograful vedetelor de la Hollywood" care a venit din LA în România pentru 2 luni, să organizeze un workshop de fotografie, #EpicPictures - practic vrea să înveţe pasionaţii cum să facă fotografii care să spună poveşti. Cum workshop-ul anunţat a fost sold-out în câteva zile, mai organizează unul pe 17-18 octombrie.

Pe lângă faptul că trăieşte şi lucrează de 3 ani cu staruri precum Celine Dion, Naomi Campbell, Ne-Yo, Jay Sean, Mădălina Ghenea, Alexandra Stan, Anastasia Soare, Nadia Comăneci şi pentru cele mai mari reviste şi branduri ale lumii, Edward este şi un personaj foarte interesant. Crescut în Berceni, într-o gaşcă numeroasă de rockeri , a descoperit fotografia întâmplător, pe la 30 de ani. Îi plăceau calculatoarele, prelucra poze şi şi-a dat seama că nu are imagini de prelucrat, aşa că s-a apucat să realizeze fotografii, a câştigat multe premii la concursuri foto şi aşa şi-a făcut prima trusa. Curând a ajuns să pozeze celebrităţi din România pentru cam toate revistele până şi-a dat seama că vrea mai mult. Şi a plecat în America. Acum trăieşte printre vedete de calibru internaţional, le pozează, ele devin dependenţe de el că fotograf şi adesea vedete de la noi fac un drum până în America doar să se bucure de poze făcute de el. Îşi doreşte să-i pozeze pe cei de la Rolling Stones şi Red Hoţ Chilli Peppers şi acolo unde trăieşte el acum nici nu este imposibil, având în vedere că într-o zi mergând cu maşină era să dea peste Al PacinoJ.

Look-ul lui este foarte cool, are o barbă până-n talie şi tatuaje pe ambele mâini de sus până jos. Pe o mâna are tatuată povestea Vrăjitorul din Oz, pe altă, Alice în Ţară Minunilor şi asta pentru că iubeşte poveştile. Când era mic singurele cadouri care-l bucurau erau vinilurile sau cărţile cu poveşti, acum are câteva mii în colecţie atât în România, cât şi în America, iar pe telefon are mp3-uri cu poveştile preferate, pentru că obişnuieşte să asculte poveşti în română atunci când lucrează fotografiile realizate fie că sunt cu personaje mioritică, fie că sunt cu personaje hollywoodieneJ.

Acum mai bine de un an a avut un grav accident rutier în urmă căruia era la un pas de a rămâne paralizat. Din fericire, starea lui de sănătate este foarte bună acum, a avut foarte mulţi prieteni alături şi cel mai puternic lucru care i-a rămas în urmă experienţei traumatizante este lecţia despre dragostea faţă de viaţă, de oameni şi de fiecare zi, minut, secundă din existenţa lui.

Edward Aninaru, fotograful român de la Hollywood, organizează workshop-ul de fotografie #EpicPictures pe 10-11 octombrie şi 17-18 octombrie, la Bucureşti. "Ştiţi replică celebra din Filantropică - Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană? În fotografie lucrurile sunt cam la fel. O imagine care te ajută să spui o poveste şi care îţi lasă imaginaţia să zburde liberă are mult mai multe şanse să aibă un impact puternic asupra privitorului", este de părere Edward Aninaru, cel care prin fotografiile sale a spus poveştile unora dintre numele celebre de la Hollywood, printre care Celine Dion, Ne-Yo, Jay Sean, John Newman, James Goldstein, dar şi Inna, Alexandra Stan, Catrinel Menghia şi Mădălina Ghenea.

După succesul pe care l-au avut workshop-urile sale anul trecut, workshopul #EpicPictures, care se va desfăşura pe 10-11 octombrie şi 17-18 octombrie la Bucureşti îi va învaţă pe pasionaţii artei fotografice să construiască poveşti prin imaginile pe care le vor surprinde cu aparatul de fotografiat. De la conceptul care va mixa elemente puternice, glam, fashion, edgy şi sexy, până la aranjarea decorului şi a luminilor, pregătirea modelelor, realizarea, alegerea şi post-procesarea fotografiilor, toate etapele necesare unui rezultat fotografic narativ vor fi detaliate, direcţionate şi executate de fiecare participant la curs alături de fotograful Edward Aninaru.

Pe 10 şi 17 octombrie, în prima zi a workshop-ului, care va fi organizat într-o locaţie de poveste din apropierea Bucureştiului, participanţii vor află cum trebuie să-şi aşeze luminile şi să pregătească set-up-ul şi modelele, astfel încât fotografiile realizate de ei să aibă un impact emoţional cât mai puternic şi o poveste care să impresioneze publicul.

Pe 11 şi 18 octombrie, în cea de-a două zi a workshop-ului, participanţii vor află de la Edward Aninaru noţiuni de teorie foto, dar şi sfaturi pentru alegerea fotografiilor potrivite pentru portofoliu. Fotografiile realizate de cursanţi în prima zi a workshop-ului vor fi postprocesate sub îndrumarea fotografului vedetelor de la Hollywood, alături de care se va face şi analiză finală a imaginilor.

Workshop-ul #EpicPictures se va desfăşura pe 10-11 octombrie şi 17-18 octombrie, numărul de locuri disponibile este de 20 pentru fiecare, iar cursanţii ar trebui să aibă minime cunoştinţe de fotografie, să-şi aducă la workshop camera foto împreună cu lentilele preferate şi laptop cu o versiune de Photoshop CS6 sau CC instalată.Detaliile despre eveniment se pot gasi pe http:/www.f64.ro/edward-aninaru-workshop-de-fotografie:-epicpictures-17-18-octombrie-2015.html si pe http:/edwardaninaru.com/ "http:/edwardaninaru.com/"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fotograful vedetelor de la Hollywood este ROMÂN. Celine Dion, Naomi Campbell, Ne-Yo, Jay Sean și Nadia au apelat la el!