Antena Meniu Search
x

El e șoferul care a provocat accident de la Cluj în care a murit o studentă de 20 de ani (Video)

Ştefan Tudor Cârjă este tânărul de 19 ani, din Floreşti, care a provocat cumplitul accident de la Cluj în care o studentă din Suceava şi-a pierdut viaţa. Bărbatul a fost operat de medici timp de mai multe ore, aceștia încercând să-i salveze un picior.

Ştefan Tudor Cârjă este tânărul de 19 ani, din Floreşti, care a provocat cumplitul accident de la Cluj în care o studentă din Suceava şi-a pierdut viaţa.

Bărbatul a fost operat de medici timp de mai multe ore, aceștia încercând să-i salveze un picior.

Potrivit medicilor, Ștefan, care a fost aruncat de impact peste un gard, câțiva zeci de metri, a intrat în sala de operație imediat după ce a ajuns la spital.

Pe acelaşi subiect

O echipă interdisciplinară s-a luptat timp de câteva ore să-i salveze piciorul.

Gabi a murit în drum spre spital

Maşina distrusă complet în urma accidentului de duminică noapte aparţinea Gabrielei Rîpan, o studentă de 20 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta în momentul accidentului.

Gabi Rîpan era din Suceava, însă era studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor - Universitatea Babes Bolyai.

Fata în vârstă de 20 de ani a murit în drum spre spital, după ce a fost grav rănită în accidentul produs pe şoseaua Gilău - Cluj-Napoca.

Maşina în care se aflau cei doi, un Mercedes primit de fată la majorat, s-a rupt în două după impactul cu un stâlp de metal.

În urma unor testări preliminare la Unitatea de Primiri Urgenţe a reieşit faptul că tânărul a consumat substanţe psihoactive, însă acest lucru a fost infirmat de rezultate testelor toxicologice.

Potrivit ultimelor informații, trupul fetei a fost deja ridicat de la morgă de părinți, care o duc acasă, la Suceava, unde va fi înmormântată.

Gabi împlinise în urmă cu câteva luni 20 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » El e șoferul care a provocat accident de la Cluj în care a murit o studentă de 20 de ani (Video)