Antena Meniu Search
x

Elena şi Andi Roberto, doi tineri care au supravieţuit infernului din Colectiv, au murit în spitale

Nici medicii britanici n-au putut sta în calea morţii. Elena şi Andi Roberto, doi tineri care au supravieţuit infernului din club, s-au stins în spitale din Marea Britanie

Vezi și

Nici medicii britanici n-au putut sta în calea morţii. Elena şi Andi Roberto, doi tineri care au supravieţuit infernului din club, s-au stins în spitale din Marea Britanie după aproape două săptămâni de luptă.Elena avea 18 ani. Andi a împlinit 19 chiar ieri, în ziua în care inima lui a cedat.

Erau ca două surori, două colege de bancă, de nedespărţit. În noaptea aceea, Elena şi Ana-Maria au dansat, s-au bucurat şi, dintr-o dată, s-au trezit într-un iad. Iar, acolo, destinul a ales. Eram împreună, iar în timpul concertului, Elena şi Silviu au spus că se duc mai în spatele meu!

Iubitul a scăpat-o pe Elena din mâini, dar a scos-o după trei minute. Pe braţe. Au fost ultimele momente când fata cu ochii migdalaţi a vorbit cu ei. Mamei i-a spus că îi e frig. Şi a cerut o pătură. Apoi, a intrat în comă. Acum liceul Elenei este într-un doliu apăsător. În sala ei de clasă e un altar. Cu lumânări şi multe scrisori de adio.

Cumva, Elena este simbolul acestei tragedii. Al focului care a înghiţit copii. Viaţa ei s-a stins când abia începea. La 18 ani. A murit departe de casă şi de prieteni. În Liverpool, Marea Britanie, acolo unde toţi sperau că va avea o altă şansă. Experienţa medicilor de a afara este aceeasi, doar ca au aparatura mult mai buna si un mediu mai steril. La câteva ore de la moartea Elenei, o altă lumină se stingea. Un alt înger Colectiv!

Andy Robert Vlăduţ. A murit chiar în ziua în care a împlinit 19 ani.

Avea arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului si suferise complicatii la nivel digestiv si renal. A fost adus aici duminica noapte, iar medicii au reusit initial sa-l stabilizeze, dar starea lui s-a degradat rapid. Ieri ar fi trebuit să-l viziteze mama şi fratele lui mai mic. Voiau să fie lângă el, de ziua lui de naştere. Andi terminase liceul şi era fericit că se angajase. Era unul dintre barmanii de la Colectiv. Nu a mers la facultate, pentru a se putea întreţine singur. Alaturi de Andi, pana in ultimele sala clipe de viata, a fost tatal sau. Cei de la Spitalul din Chelmsford au demarat procedurile de repatriere, iar de acestea se va ocupa Ambasada Romaniei la Londra. 53 de suflete au pierit după coşmarul de la Colectiv. Tineri frumoşi care voiau doar să se bucure. Sau să-şi facă treaba. Artişti sau fotografi! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Elena şi Andi Roberto, doi tineri care au supravieţuit infernului din Colectiv, au murit în spitale