Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, din nou în prim plan! Ce a primit proaspăta masterandă de la însuşi Patriarhul Daniel

Pentru admiterea în cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj, pe lângă condiţiile administrative impuse pentru departajarea candidaţilor, este necesară şi o "binecuvântare din partea Ierarhului de care aparţine candidatul". Elena Udrea a reuşit să obţină această binecuvântare de la însuşi Patriarhul Bisericii Ortodoxe, PF Daniel.

Pentru admiterea în cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj, pe lângă condiţiile administrative impuse pentru departajarea candidaţilor, este necesară şi o "binecuvântare din partea Ierarhului de care aparţine candidatul". Elena Udrea a reuşit să obţină această binecuvântare de la însuşi Patriarhul Bisericii Ortodoxe, PF Daniel, scrie gândul.info.

În ciuda faptului că s-a declarat foarte fericită și nerăbdătoare să înceapă cursurile masteratului de Consiliere pastorală şi asistenţă psihosocială, la care fusese admisă pe un loc bugetat, Elena Udrea, nu s-a prezentat luni pentru deschiderea anului universitar.

De altfel, fostul ministrul al Dezvoltării și a Turismului afirma într-o declarație că ar fi interesată să își rezerve un loc la un cămin studențesc, dar preotului profesor Teofil Tia, ce se ocupă cu cazările, a afirmat că nu s-a făcut nicio soliticitare în acest sens.

Elena Udrea a anunțat, la finele lunii septembrie, că s-a înscris la cursurile de masterat ale Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, secţia Asistenţă pastorală.

"Dorinţa mea e să mă pregătesc în consiliere pastorală tocmai pentru a putea să-i spijin pe cei care au probleme de natură emoţională, spirituală, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea să mă înscriu chiar la facultate, dar momentan m-am înscris la master, pentru a putea fi cât mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (...) În faţa morţii, nu există atei. Dumnezeu ne aduce la un moment dat în faţa lui", a explicat Elena Udrea, la acel moment, într-o intervenție telefonică, la un post de televiziune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea, din nou în prim plan! Ce a primit proaspăta masterandă de la însuşi Patriarhul Daniel