Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elena Udrea si Dorin Cocos, istoria mariajului

A fost, pe rand, blonda de la drept, Basescu in fusta sau pur si simplu Elena Udrea. N-a fost niciodata doamna Cocos, desi, gurile rele spun ca, in casa ei, a cantat gaina.

de Redactia Observator

la 11.06.2013 , 19:32

Dupa 10 ani de mariaj, elena Udrea e din nou singura. 10 ani presarati cu succese si impliniri, dar mai ales cu scandaluri si controverse.

De peste un deceniu, Elena Udrea defileaza in fusta pe scena politicii romanesti.

Scolarita serioasa din provincie s-a transformat treptat in blonda de la drept. A devenit avocata, coincidenta sau nu, la firma unui afacerist de succes: Dorin Cocos, acum fostul ei sot. S-a lasat curtata sase luni. Apoi, in 2003, intr-un consulat din New York, Elena Udrea a spus “da”, chiar de ziua ei.

Vezi și

Totul a debutat ca o relatie frumoasa intre om care era deja bogat si o tanara aspiranta in zona politicii.

Cu toate astea, Elena Udrea n-a devenit doamna Cocos. „Daca Doamne fereste, s-ar intimpla ceva si m-as casatori a doua oara, eu de fiecare data ma numesc altfel? Odata Cocos, odata Ionescu, odata Popescu?”, spunea Elena Udrea in 2010.

Odata cu intrarea in politica, in 2004, in viata Elenei Udrea au aparut pictorialele, gentile, pantofii, controversele si un scandal sexual nemaivazut de la Monica Lewinski incoace.

Apropierea Elenei de Traian Basescu a nascut legende. Dar, nici Dorin Cocos n-a ramas dator la scor. S-a revansat prin vocea Laurei Andresan. Pe atunci, Elena Udrea respingea ideea divortului, dar soarta ii era deja scrisa in stele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Elena Udrea si Dorin Cocos, istoria mariajului