Antena Meniu Search
x

Elev BĂTUT la şcoală de mama unei colege de clasă! Directoarea şcolii A ASCUNS incidentul, pentru că un scandal i-ar fi afectat calificativele personale

Un elev de clasa a V-a, de la o şcoală din Gorj a fost bătut de un părinte, chiar în incinta unităţii de învăţământ!

Un elev de clasa a V-a, de la o şcoală din Gorj a fost bătut de un părinte, chiar în incinta unităţii de învăţământ! Copilul s-a adresat imediat conducerii şcolii, după ce a fost agresat sub privirile îngrozite ale colegilor, însă directoarea unităţii a hotărât că nu este cazul să intervină, scrie gorjeanu.ro

Mama unei eleve a considerat că nu e nimic în neregulă în a-l muştrului bine pe colegul fiicei sale, după ce au existat mai multe neînţelegeri între cei doi. L-a certat în faţa clasei, de faţă cu toţi ceilalţi copii şi nu s-a limitat la atât. După corecţia verbală aplicată, femeia l-a luat pe cel mic de urechi şi de păr, sub privirile împietrite ale copiilor. 

Elevul agresat s-a adresat de urgenţă conducerii şcolii, însă directoarea Botanciu nua  avut nicio reacţie. A considerat cp nu este cazul să se implice, nu a dat atenţie plângerii micuţului şi mai mult decât atât, l-a trimis în clasă. 

Băiatul, întors acasă, le-a povestit părinților cele întâmplate de dimineață în sala de clasă, dar și refuzul directoarei școlii de a investiga incidentul. Drept urmare, mama elevului s-a prezentat la școală, alături de copilul ei, pentru o discuție cu directoarea Botanciu. Elevul i-a spus directoarei, din nou, cele întâmplate cu o zi în urmă, moment în care femeia a părut surprinsă, ca şi cum nu ar fi ştiut deja de cele întâmplate. 

Directoarea a spus că nu a înțeles că s-a întâmplat acest conflict, dar chiar și acum, după ce aflase iar, nu a luat nicio măsură. Mai mult, a rugat mama elevului să nu facă vreo plângere în acest sens, deoarece ea are nevoie de un calificativ pe care nu îl mai poate lua. Aceasta se referea la calificativul personal și nu la vreunul al școlii. Nici astăzi, Botanciu nu a considerat că profesia o obligă să investigheze cazul petrecut în școala pe care o conduce, aceasta nedorind clarificarea problemei nici cu cei doi părinți, nici cu diriginta clasei și nici nu a informat Consiliul de Administrație al școlii că în cauză trebuie luate măsuri.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj au aflat de încercarea de mușamalizare a evenimentului, de către directoarea Botanciu. Drept urmare, cazul va fi investigat de reprezentanții instituției educaționale județene. Potrivit purtătorului de cuvânt al IȘJ Gorj, Georgeta Popescu, directoarea școlii trebuia să informeze Inspectoratul Școlar imediat după producerea incidentului.

“Inspectoratul Școlar Gorj va face o anchetă la Școala Gimnazială Albeni în legătură cu cazul elevului agresat”, a declarat Georgeta Popescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Elev BĂTUT la şcoală de mama unei colege de clasă! Directoarea şcolii A ASCUNS incidentul, pentru că un scandal i-ar fi afectat calificativele personale