Antena Meniu Search
x

Revoltător! Elev de liceu, bătut în sala de clasă

Un elev de 16 ani din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, bătut cu pumnii, cu picioarele şi cu un grătar de calorifer

Vezi și

Un elev de 16 ani din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, bătut cu pumnii, cu picioarele şi cu un grătar de calorifer

Cu uşile blocate, elevii au fost lipsiţi de apărarea în faţa furiei unor huligani. Ţinta bătăuşilor, însă, a fost unul dintre adolescenţi. Un băiat de 16 ani.

Abia după câteva minute, după ce şi-a revenit din şoc, unul dintre elevi a reuşit să fugă din clasă şi să ceară ajutor. Huliganii au intrat în Liceul Ştefan Procopiu din Vaslui, în timpul unei pauze, chiar pe lângă portar, nestingheriţi. S-au dus glonţ la etajul 2, în clasa băiatului pe care-l căutau ca să regleze un conflict mai vechi. O parte dintre agresori sunt şi ei elevi, chiar la o şcoală din apropiere.

Elevul bătut a fost dus direct la spital. Agresorii s-au făcut nevăzuţi. Au ieşit din şcoală exact aşa cum au intrat. Fără ca cineva să-i oprească. Conducerea liceului a început o anchetă internă ca să vadă cum a fost posibil ca elevii să intre în şcoală şi să ajungă în sala de clasă. Poliţiştii încearcă acum, la rândul lor, să-i identifice pe agresori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Revoltător! Elev de liceu, bătut în sala de clasă