Antena Meniu Search
x

Mama liceencei CĂLCATĂ în picioare de trei colege, la Gura Humorului, a DEZVĂLUIT motivul pentru care fata sa a fost bătută sălbatic

Călcată în picioare, la doar câţiva paşi de liceu! O elevă din Gura Humorului a fost pusă la pământ şi lovită cu sălbăticie de alte trei fete.

Vezi și

Călcată în picioare, la doar câţiva paşi de liceu! O elevă din Gura Humorului a fost pusă la pământ şi lovită cu sălbăticie de alte trei fete, în pauza dintre ore. Se pare că fetele s-au luat la bătaie din cauza unui mesaj postat pe Facebook după moartea celor cinci tineri care au ars de vii miercuri dimineaţa.

Scena violentă se petrece în faţa unei şcoli din Gura Humorului. O elevă e snopită în bătaie de trei colege de liceu. Iar un alt adolescent filmează. Trântită pe caldarâm, fata încearcă să se ridice. Dar o ploaie de pumni şi picioare o doboară din nou la pământ! 

În cele din urmă, un băiat o ajută pe tânără să se ridice. Dar una dintre agresoare se înfurie că prada îi este smulsă din mâini!

Motivul scandalului ar fi gelozia stârnită de un tânăr care, culmea, nu mai trăieşte: Beniamin, unul din cei cinci băieţi care au pierit arşi de vii, după ce maşina cu care goneau pe şosea a luat foc. Un mesaj postat pe Facebook ar fi dat totul în vileag.

Pe acelaşi subiect

"Aveau o relaţie de prietenie, băiatul a fost pe la noi şi aşa! Fata, mergând la şcoală, s-a mai găsit o fată care susţine că şi aia îl iubea, că Dumnezeu ştie ce relaţie au avut!", spune mama fetei bătute.

Într-una din pauze, fata de clasa a noua a fost încolţită de cele trei bătăuşe, cu un an mai mari. "Au început să o lovească cu picioarele, cu pumnii, să o ia de păr. Ne-am gândit cât de rău putea să se întâmple: să fi venit cu capul de bordură sau să îi fi dat un picior mai tare la tâmplă sau ceva să o găsesc moartă sau desfigurată!", recunoaşte mama.

Traumatizată, fata nu a mai fost la şcoală, iar părinţii se gândesc să o mute la un alt liceu: "Plânge şi nu vrea să mai meargă la şcoală. Îi e frică! Luni, marţi, cât de repede, să mut fata în altă parte. Probabil la Suceava! Cred că nu-i ceva corect ca mergând la şcoală să aibă loc aşa incidente!"

Cele trei bătăuşe vor fi sancţionate disciplinar. Mihaela Ursaciuc, directoarea Colegiului Alexandru cel Bun, Gura Humorului: "Am luat legătura cu cei care răspund de ele, am vorbit şi cu poliţia. Nota la purtare va fi scăzută oricum."

Părinţii fetei bătute au sesizat şi poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mama liceencei CĂLCATĂ în picioare de trei colege, la Gura Humorului, a DEZVĂLUIT motivul pentru care fata sa a fost bătută sălbatic