Antena Meniu Search
x

Eleva de 12 ani, lovita pe o trecere de pietoni in Bistrita

O eleva de 12 ani a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, dupa ce a fost accidentata pe o trecere de pietoni de o masina care oprise sa ii acorde prioritate, dar care a fost lovita din spate de alt autoturism

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, Marius Rus, a declarat ca accidentul s-a petrecut in jurul orei 8:00, pe strada Libertatii din Bistrita, dupa ce un autoturism a oprit sa-i dea prioritate fetitei, insa a fost lovit din spate de o alta masina care a impins autovehiculul oprit in fata, conform Mediafax.

“O fetita de 12 ani a incercat sa treaca strada Libertatii prin loc marcat. O masina in care se aflau doua persoane, soferul si o tanara de 19 ani, a oprit sa ii dea prioritate. Din spate a venit, insa, alt autoturism. Soferul nu a oprit, lovind in spate autoturismul ce stationa. Masina lovita din spate a ranit eleva, iar in urma impactului a mai fost ranita si tanara de 19 ani din masina care oprise. Ambele victime au fost transportate la spital”, a declarat Marius Rus.

Inspectoratul Judetean de Politie a inceput o ancheta in acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Eleva de 12 ani, lovita pe o trecere de pietoni in Bistrita