Antena Meniu Search
x

Sătui de teorie, elevii români se îndreaptă spre școala alternativă - cursuri opționale, workshop-uri și competiții

Şcoala românească nu le oferă elevilor decât teorie, aşa că practică pot face doar în afară unităţilor de învăţământ. Cursuri opţionale, workshopuri, competiţii şi meditaţii. Este şcoala alternativă pe care cei mai mulţi dintre elevi o aleg ca să îşi descopere pasiunile.

Vezi și

Şcoala românească nu le oferă elevilor decât teorie, aşa că practică pot face doar în afară unităţilor de învăţământ. Cursuri opţionale, workshopuri, competiţii şi meditaţii. Este şcoala alternativă pe care cei mai mulţi dintre elevi o aleg ca să îşi descopere pasiunile. Iar părinţii plătesc lunar pentru asta. Preţurile nu sunt de neglijat. 

Bianca este în clasa a douăsprezecea şi împreună cu prietenul ei visează să digitalizeze şcoala românească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu vrea să înlocuiască profesorii, dar ar vrea să înveţe de la şcoală cum să facă asta.

În lipsa lor, plătesc părinţii. Lunar, de la 100 de euro în sus. Nu doar pentru cursuri, ci şi pentru materialele pe care elevii le folosesc la activităţi. 

Specialiştii spun că adolescenţii români sunt din ce în ce mai atraşi de domeniile medicale, educaţionale şi de mediu. Cele care se află, de altfel, şi sub egida obiectivelor ONU 2030.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » Sătui de teorie, elevii români se îndreaptă spre școala alternativă - cursuri opționale, workshop-uri și competiții