Antena Meniu Search
x

Curs valutar

EMOŢIONANTA mărturie a medicului din Braşov care a făcut CEZARIANĂ în PLOAIE TORENŢIALĂ, pe ŞOSEA, încercând să salveze copilul nenăscut al Cătălinei Tănase: "Regret că n-am reuşit s-o salvez"

Moartea absolut halucinantă a Cătălinei şi a fetiţei sale a cutremurat suflete. Tânăra era însărcinată în şapte luni şi jumătate şi se afla pe scaunul din dreapta, lângă soţul ei, fostul baschetbalist George Tănase, care conducea maşina.

de Redactia Observator

la 30.06.2017 , 15:41

Moartea absolut halucinantă a Cătălinei şi a fetiţei sale a cutremurat suflete. Tânăra era însărcinată în şapte luni şi jumătate şi se afla pe scaunul din dreapta, lângă soţul ei, fostul baschetbalist George Tănase, care conducea maşina.

La un moment dat, la ieşire din Predeal, George a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un camion.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit polițiștilor rutieri, pe fondul oboselii, George ar fi pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde s-a tamponat cu o autoutilitară ce mergea regulamentar.

Impactul a fost chiar pe partea din dreapta a mașinii, acolo unde se afla Cătălina.

Un medic aflat în trafic a intervenit imediat, observând accidentul şi a încercat să o ajute pe fată. Şi-a dat seama că tânăra a murit şi a ţinut-o în masaj cardiac a ajuns SMURD-ul, în speranţa că medicii vor putea să salveze măcar viaţa fătului.

Din păcate, nu s-a reuşit acest lucru, chiar dacă medicii SMURD au declanşat o operaţie de urgenţă, făcându-i cezariană Cătălinei chiar acolo, pe asfalt. Din păcate, nu s-a reuşit salvarea vieţii fetiţei, pe care Cătălina o purta în pântec.

"O experienţă traumatizantă şi şocantă pentru toată lumea. Iniţial am fost anunţaţi telefonic că a avut loc un accident rutier şi că va ajunge la noi o gravidă în şapte luni, în şoc cardiac. Noi am aşteptat ambulanţa, dar am primit un alt telefon, în care ni s-a spus că trebuie să formăm o echipă, pentru că gravida nu poate fi transportată. Cand am ajuns acolo, pacienta era decedată, dar era menţinută în masaj cardiac, în speranţa de a-i salva viaţa copilului. S-a făcut intervenţie la faţa locului, cezariană de urgenţă, dar copilul nu a mai putut fi salvat. Pacienta a suferit o ruptură uterină masivă şi nu s-a mai putut face nimic. S-a încercat orice manevră, resuscitare, dar fără niciun succes. Regret că n-am putut să salvez copilul", a declarat medicul rezident Alina Bichiş, vizibil afectat de experienţa traumatică. 

DURERE IMENSĂ după moartea Cătălinei Tănase. Tânăra gravidă şi fetiţa ei nenăscută au murit fără vreo vină, în accidentul de lângă Predeal. Medicii au încercat să salveze măcar copilul

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » EMOŢIONANTA mărturie a medicului din Braşov care a făcut CEZARIANĂ în PLOAIE TORENŢIALĂ, pe ŞOSEA, încercând să salveze copilul nenăscut al Cătălinei Tănase: "Regret că n-am reuşit s-o salvez"