Antena Meniu Search
x

Este primul Paşte cu zâmbete pentru Amar!

Copilul cu un singur picior a primit astăzi daruri, pe care le-a împărţit cu fraţii lui. A ieşit apoi afară şi a jucat fotbal. Proteza de la Gigi Becali îl ajută să meargă mai departe şi să viseze. Amar vrea să ajungă pe un stadion adevărat, la o echipă mare.

Vezi și

 În poarta casei, doi copii tresar când aud o maşină pe uliţă. E semn că Iepuraşul se opreşte şi la ei. Iar vestea se răspândeşte rapid. Casa li se umple de cadouri şi de bucurie.

E primul Paşte fericit pentru Amar şi fraţii lui. Primul an în care primesc jucării din ciocolată. Sunt recunoscători. Nu doar pentru cadourile de astăzi, ci pentru tot ce au primit în ultimul an. O casă nouă, o proteză pentru Amar, ochelari pentru Mădălin. Toate, donate de Gigi Becali.

Datorită lui, Amar se încalţă acum cu doi pantofi. Păşeşte normal, coboară singur scările şi chiar se joacă fotbal cu fraţii lui. Loveşte mingea cu precizie şi visează că într-o zi va fi pe un stadion adevărat.

A învăţat să creadă în miracole, după ce minunile i-au tot atins viaţa în ultimele luni. Toamna trecută, singurul mod în care se putea deplasa era într-un picior. Iar de Crăciun, abia proba prima proteză din viaţa lui. Acum, el şi fraţii lui sunt fericiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Este primul Paşte cu zâmbete pentru Amar!