Antena Meniu Search
x

Europarlamentarii au dezvoltat al saselea simt legat de zborul cu avionul

Stiu sa faca bagajul perfect in cel mult zece minute si dintr-o singura privire isi dau seama cum sa scape de coada din aeroport. Europarlamentarii nostri au dezvoltat al saselea simt legat de zborul cu avionul

Vezi și

El este europarlamentarul PSD, Catalin Ivan. George Clooney de Romania. Ca si actorul, de cand a ajuns in Parlamentul European, a stat in aer peste doua luni de zile. Desi unii l-ar invidia si n-ar crede, la inceput i-a fost greu. Cu bagajul, cu statul prin aeroporturi. In timp a dezvoltat o intreaga strategie.

"In primul rand cautam de fiecare data pantofi in care sa nu fim obligati sa ne descaltam. Ma uit doar la bagaj si-mi dau seama ce lipseste pentru ca fiecare are locul sau, camasile intr-un anumit loc, cureau. Niciodata sa nu te asezi in spatele batranilor pentru ca ei ascund mult metal si nu se grabesc deloc, nu apreciaza ce putin timp mai au de trait. Dintr-o privire imi dau seama la ce coada sa ma asez ca sa mearga mai repede".

In avion, insa, orele trec greu. Mai ales cand esti la mii de metri altitudine de realitate. "Cand aterizeaza avionul si deschid telefonul am emotii pentru ca primesc 15 smsuri. Am ratat nasterea fetelor".

In aer se leaga prietenii, desi sunt din partide rivale, Sebastian Bodu si Renate Weber au ingropat securea razboiului. Mai ales ca, impreuna au trecut si prin momente de mare zgaltaiala.

Cei mai multi dintre europarlamentari acumuleaza puncte la fiecare zbor. In schimbul lor, pot primi cadou unele bilete de avion pentru ei si familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Europarlamentarii au dezvoltat al saselea simt legat de zborul cu avionul