Antena Meniu Search
x

EVACUAREA apei din galeria de metrou din zona Piaţa Victoriei a fost FINALIZATĂ

Lucrările de evacuare a apei din galeria de metrou din zona Piața Victoriei au fost finalizate, informează RADET într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Lucrările de evacuare a apei din galeria de metrou din zona Piața Victoriei au fost finalizate, informează RADET într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

"Au fost finalizate lucrările de evacuare a apei din galeria de metrou din zona Piața Victoriei, tronsonul Piața Victoriei — Gara de Nord", relevă sursa citată.

Circulația trenurilor de metrou între stațiile Piața Victoriei 2 și Gara de Nord 1, de pe Magistrala 1 Republica — Dristor 2, s-a reluat în condiții normale miercuri la prânz, după remedierea avariei la conducta magistrală a RADET, a informat, la rândul său, Metrorex.

Anterior, RADET a anunțat că angajați ai săi și ai Metrorex lucrează pentru evacuarea apei din subteran, după avarierea unei conducte.

"Din cauza unei avarii survenite în cursul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 01,30, a fost afectată galeria de metrou din zona Piața Victoriei, tronsonul Piața Victoriei — Gara de Nord. Avaria a fost izolată în jurul orei 04,00, lucrările continuând în cursul acestei dimineți. Echipele RADET au fost mobilizate pentru remedierea avariei, astfel încât circulația metroului să nu fie afectată. În cursul acestei zile, din cauza cantității de apă aflate în subteran ca urmare a producerii avariei în timpul nopții, circulația metroului este îngreunată. Pentru evacuarea apei din subteran, lucrează la fața locului angajați ai RADET și Metrorex, sprijiniți de angajați și utilaje aparținând Apa Nova", preciza RADET.

Până la remedierea situației, circulația pe tronsonul Ștefan cel Mare — Gara de Nord 1 s-a desfășurat pe firul 2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » EVACUAREA apei din galeria de metrou din zona Piaţa Victoriei a fost FINALIZATĂ