Antena Meniu Search
x

Video Expediţie inedită în inima Carpaţilor. Turiştii străini iau la pas munţii din Sibiu

Iubitorii de drumeţii din toată Europa s-au adunat zilele acestea la Sibiu. Odată la cinci ani, pasionaţii de natură şi mişcare se reunesc în zonele pitoreşti de pe continent şi petrec zile întregi pe drum. În formulă mai restrânsă, de data aceasta, din cauza pandemiei, drumeţii s-au arătat impresionaţi de peisajele Carpaţilor.

de Redactia Observator

la 02.10.2021, 09:03

Vezi și

Aflaţi de doar câteva zile în România, turiştii veniţi din mai multe ţări europene au rămas fascinaţi de natura sălbatică şi de peisajele uimitoare ale munţilor din Sibiu. "Este uimitor. Fantastic. Foarte frumos şi plin de contraste. În prima zi am fost la înălţime, pe Transfăgărăşan, azi aici, la pădure. Ne bucurăm de mâncare, de peisaje, de oameni", spune un turist.

Vizitatorii au colindat şi oraşele din zonă, înainte de a începe drumeţiile în natură

La întâlnirea de la Sibiu participă grupuri de drumeţi din Spania, Franţa, Cehia sau Germania. Cu toţii se bucură de o săptămână de relaxare petrecută pe cărări de munte. Ricardo are 15 ani şi este printre cei mai tineri participanti la eveniment. "Cred că este o ţară foarte frumoasă. Este puţin diferită de Spania şi îmi place foarte mult", spune Ricardo, un turist străin.

Claudia Popelca, ghid  -  reprezentat Eurorando: Am făcut în mare parte partea culturală, am acoperit o gamă destul de variată din zona transilvaniei.

Din cauza pandemiei, evenimentul de anul acesta s-a ţinut cu mai puţini participanţi ca de obicei. Organizatorii anunţă însă că îi vor chema pe turişti şi anul viitor, tot la Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Expediţie inedită în inima Carpaţilor. Turiştii străini iau la pas munţii din Sibiu