Antena Meniu Search
x

Explicaţia aiuritoare a unui fiu bătăuş şi alcoolic în faţa instanţei: "Sunt stresat. Beau ca să pot să dorm"

Un ordin de protecție pentru jumătate de an a fost emis de instanţa constănţeană, împotriva unui soţ alcoolic şi bătăuş, dispunându-se şi evacuarea acestuia din locuința familiei. Mai mult, bărbatul a fost obligat să păstreze şi o distanța minimă de 100 metri faţă de victima sa. 

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.11.2019, 12:20

Un fiu alcoolic şi bătăuş a ajuns în faţa instanţei
Mamă bătută de fiu, la Constanţa - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Un ordin de protecție pentru jumătate de an a fost emis de instanţa constănţeană, împotriva unui fiu alcoolic şi bătăuş, dispunându-se şi evacuarea acestuia din locuința familiei. Mai mult, bărbatul a fost obligat să păstreze şi o distanța minimă de 100 metri faţă de victima sa. 

Bărbatul a ajuns în atenţia poliţiştilor, după ce o mamă din Constanța a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele propriului fiu, acuzându-l că a bătut-o atât pe ea, cât şi pe fosta lui soţie şi intenţionează să o bată şi pe actuala soţie.

"Lucrez mult, sunt stresat, îmi trebuie bere"

Judecătoria Constanța a admis cererea femeii, iar bărbatul a fost evacuat din locuinţă şi nu mai are dreptul, cel puţin jumătate de an, să se apropie de mama sa.

Instanţa a precizat în motivare că "pârâtul consumă des băuturi alcoolice și amenință ca dacă va vinde apartamentul sau dacă este chemată Poliția, o omoară". Femeia a spus sincer că ăi este frică de propriul fiu.

Explicaţia bărbatului în faţa instanţei a fost aiuritoare: "Beau pentru că lucrez foarte mult şi sunt nevoit sa beau 4-5 beri că să pot dormi. Nu am tratament, dar mai iau calmogen".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Explicaţia aiuritoare a unui fiu bătăuş şi alcoolic în faţa instanţei: "Sunt stresat. Beau ca să pot să dorm"