Antena Meniu Search
x

Video Expoziţie impresionantă cu dinozauri în mărime naturală, la Cluj Napoca. Efectele speciale i-au condus pe copii în perioada Jurassic

Cluj Napoca ne oferă o experienţă uimitoare: o aventură educațională prin care puteţi descoperi lumea fascinantă a dinozaurilor și a animalelor preistorice care au trăit acum mai bine de 65 de milioane de ani pe pământ. Dinozaurii în mărime naturală şi efectele speciale vă vor duce direct in perioada Jurassic.

de Lorena Rădulescu

la 26.07.2021, 16:44

Vezi și

Un Tyrannosaurus Rex întâmpină vizitatorii care vin la Dino Expo din Cluj-Napoca. O expoziţie care îi ajută atât pe cei mici, dar şi pe cei mari să înţeleagă totul despre măreţele creaturi care au existat pe Terra.

Istvandi Botond-organizator: Este cea mai mare expoziție de dinozauri și nu numai dinozauri și alte creaturi preistorice care au venit vreodată la Cluj Napoca. Începe cu prima secțiune care este epoca de gheață, intrăm în Jurassic iar apoi intrăm sub ocean unde îl întâlnim și pe Mosasaurus

Sunt peste 30 de exponate, toate în mărime naturală, reproduse până în cel mai mic detaliu.

Copil: Mie mi-au plăcut foarte tare dinozaurii și o să mai vin aici. Știu multe despre ei, sunt carnivori și ierbivori

Pe acelaşi subiect

Simulatoarele şi ochelarii de realitate virtuală i-au teleportat pe vizitatori direct printre dinozauri, in urma cu mai bine de 65 de milioane de ani. Impresionaţi nu au fost doar cei mici, ci şi adulţii care i-au insoţit.

Turist: A fost super super interesantă, educativă, mai ales exponatele care știu că sunt din SUA și efectiv copiii pot să aprecieze cu adevărat dimensiunea unui animal și ferocitatea acestuia.

Pretul biletelor este între 35 de lei pentru copii şi 45 de lei pentru adulţi. Galeria rămâne deschisă până în luna octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Expoziţie impresionantă cu dinozauri în mărime naturală, la Cluj Napoca. Efectele speciale i-au condus pe copii în perioada Jurassic