Antena Meniu Search
x

Video Factura primită pentru curăţenie profesională de sărbători. Preţuri în funcţie de numărul de camere

Firmele care fac curăţenie la domiciliu au mărit tarifele, dar au, oricum, mai mulţi clienţi decât anul trecut în prag de sărbători. Facturile sunt cu cel puţin 15 procente mai mari. În plus, fiecare element, spălarea aragazului sau frigiderului, este taxat în plus.  

Alin Stan
de Alin Stan

la 15.12.2022, 20:28

Vezi și

Claudia Onuţ a angajat o firmă de curăţenie ca să îi pregătească locuinţa pentru sărbători. Are o casă cu 4 camere, două băi şi o bucătărie. Nota de plată - peste 1.000 de lei. "Cu curăţenia ne-am descurca dacă am avea mai mult timp, dar cu ajutorul firmelor de curăţenie, se rezolvă mult mai repede. Cumva te scapă de un stres", mărturiseşte Claudia Onuţ, proprietar vilă.

Cât costă curăţenia de sărbători

"Suntem destul de solicitaţi în această perioadă. Au crescut cererile faţă de anul trecut. Solicitările se fac cu mult timp înainte. O lună, o lună şi jumătate. Facem planificările. Spălăm canapele, schimbăm perdele, facem curăţenie generală în băi", spune Anişoara Negoiţă, manager firmă de curăţenie. Unele firme percep taxe în plus pentru solicitări suplimentare.

Curăţenia generală durează cel puţin o jumătate de zi, dar se poate întinde şi pe două zile, în funcţie de suprafaţa locuinţei. La Bucureşti, curăţenia pentru o garsonieră costă de la 700 de lei în sus. Nota de plată se dublează pentru o vilă. La Cluj-Napoca sau Timişoara, tariful este cu aproape 50% mai mic, şi poate scădea şi mai mult dacă unii clienţi semnează un contract pe o perioadă mai lungă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Factura primită pentru curăţenie profesională de sărbători. Preţuri în funcţie de numărul de camere