Antena Meniu Search
x

Facturile ne ard la buzunar, din 2018. Gazele naturale și energie se scumpesc încă din noiembrie (VIDEO)

Se anunţă o iarnă grea cu multă zăpadă şi temperaturi scăzute, însă, una şi mai grea pentru buzunarele noastre, pentru că ne aşteptă un nou val de scumpiri.

Vezi și

Se anunţă o iarnă grea cu multă zăpadă şi temperaturi scăzute, însă, una şi mai grea pentru buzunarele noastre, pentru că ne aşteptă un nou val de scumpiri. Deja energia electrică este mai scumpă cu 5%, iar de la 1 noiembrie urmează o majorare a facturilor la gaze, de 6%.

Schimbări vor veni şi la anul, când se liberalizează piaţa energiei. În acest caz, reprezentanţii ANRE spun că este posibil să ne aşteptăm din nou la alte creşteri sau ajustări ale preţurilor.

Însă, dacă nu există înţelegeri între furnizori, specialiştii spun că o piaţă liberă ar trebui să ducă preţurile în jos. Mai ales că vorbim despre concurenţă, iar clienţii îşi pot alege furnizorii. Într-un scenariu pesimist ar însemna o creştere cu aproximativ 10 procente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Facturile ne ard la buzunar, din 2018. Gazele naturale și energie se scumpesc încă din noiembrie (VIDEO)