Antena Meniu Search
x

5.000 de euro recompensa pentru informatii despre afaceristul aradean disparut

Rapire sau crima la comanda. Sunt ipotezele vehiculate in cazul omului de afaceri din Arad, disparut de o saptamana. Politia a deschis un dosar, iar familia a anuntat ca va da 5.000 de euro recompensa pentru informatia care va duce la gasirea milionarului.

Vezi și

Oamenii se tem, insa, de ce e mai rau. Un caine de urma a descoperit o pata de sange in locul unde barbatul a fost vazut ultima data.

Un semn care pentru familia omului de afaceri a venit ca o condamnare. De o saptamana, milionarul aradean Abel Apostu este cautat fara odihna. Politisti si caini de urma, rude si prieteni au rascolit metru cu metru complexul detinut de el pe malul Muresului. I-au cautat trupul pana si in apele raului.

Orice veste care va deslusi misterioasa disparitie a milionarului e valoroasa. Familia a promis 5.000 de euro recompensa si a deschis o pagina speciala pe internet unde asteapta informatii.

Milionarul de 55 de ani a disparut in seara de 1 mai, dupa o zi in care si-a impartit tot timpul intre familie, angajati si clienti. Masina a ramas in parcarea complexului, iar el nu a mai raspuns la telefon.

Apropiatii milionarului au povestit ca Abel Apostu se certa de ceva vreme cu un partener de afaceri. Inainte de disparitie, s-ar fi gandit chiar sa renunte la tot in favoarea fiului sau si sa plece definitiv in America.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » 5.000 de euro recompensa pentru informatii despre afaceristul aradean disparut