Antena Meniu Search
x

Fane Tamango, acuzat de evaziune fiscală

Moartea vinde bine! O doveşte Fane Tamango. Un fost gropar care a devenit proprietar de firme de pompe funebre şi de cimitir.

Vezi și

 Moartea vinde bine! O doveşte Fane Tamango. Un fost gropar care a devenit proprietar de firme de pompe funebre şi de cimitir. Iar astăzi a venit pentru el, vremea scadenţei!

Cei din clanul său au fost ridicaţi şi duşi la audieri. Sunt acuzaţi de evaziune fiscală de o sută de mii de euro. Ar fi făcut afaceri negre în mai multe cimitire din Bucureşti. Începând cu cimitirul Bellu!

E Fane Tamango. Cel autointitulat Regele Cimitirelor. Şi-a început "cariera" ca gropar, în cimitirul Bellu. A câştigat bani frumoşi şi a ajuns să fie anteprenor.

I se spune Ioşca Tamango. E fiul lui Fane Tamango. În familia lor, afacerea cu morţi e moştenită din tată în fiu! Iar acum a venit vremea scadenţei. Poliţia suspectează clanul Tamango de evaziune fiscală! În cimitirul Metalurgiei, din Capitală, au fost verificări cu mascaţii. Firma familiei Tamango oferea de toate.

Cripte, borduri, monumente funerare, cavouri. Dar, la stat nu ajungea niciun leu. Au stat, de fapt, toată ziua. Iar, la audieri, au venit cu o propunere care i-ar putea scăpa de arest.

Transformaseră ultimul drum într-o afacere neagră, spun anchetatorii. Şi, cum în orice afacere există şi concurenţă, clanul Tamango ar fi încercat să o lichideze, se plâng cei din zonă. Ar fi folosit şi violenţa.

Cei din clanul Tamango s-ar fi războit şi cu interlopi din Bucureşti. Şi-ar fi împărţit teritoriul cu cei din Clanul Cămătaru. Dar au rămas mereu la afacerile cu morţi. Pentru ei s-a dovedit că moartea vinde bine chiar şi pe timp de criză.

Poliţiştii de la Direcţia de Investigare a Fraudelor au informaţii că vânzătorii de moarte ar fi făcut afaceri în mai multe locuri. Aşa că investigaţiile privind mafia din cimitire s-ar putea extinde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fane Tamango, acuzat de evaziune fiscală