Antena Meniu Search
x

Video Fântâna din centrul Timişoarei seamănă acum cu o "oală de sarmale". Reablitarea de 130.000 de euro a durat 3 ani

Timişorenii se plâng că fântâna din centrul oraşului, unde îşi dădeau întâlnire îndrăgostiţii, a fost urâţită. Nu a vandalizat-o nimeni, doar a suferit o operaţiune de "cosmetizare" aprobată de primărie. Dintr-o adevărată bijuterie arhitecturală, a ajuns să semene cu o oală cu sarmale, spun locuitorii.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 21.11.2022, 20:15

Vezi și

"Reabilitarea fântânii a costat 130.000 de euro. Însă, după marea dezvăluire, a devenit virală în online. 130.000 de euro şi trei ani, pentru o oală de sarmale - cu un astfel de vas este asociată fântâna cu peşti a Timişoarei. Este un simbol al oraşului, care a fost transformat acum în kitsch, spun oamenii care îşi varsă oful pe reţelele de socializare. E drept, nici Primăria nu e mulţumită în totalitate de rezultat şi dă vina pe Direcţia de Cultură. Şeful instituţiei a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, că e roz somon fumé, un eşec şi speră că poate în timp se mai duce din culoare", arată Iulia Pop, reporter Observator.

Un timişorean a făcut baie în fântâna asemănată cu o "oală de sarmale"

"Monumentul emblematic pentru oraşul de pe Bega a fost ridicat în 1957 şi de trei ani stă închis ca să fie reabilitat. Pentru oameni, bucuria a fost atât de mare încât un timişorean a făcut baie în fântâna cu peşti. L-a oprit poliţia, dar l-au filmat toţi curioşii şi este viral pe TikTok", mai spune Iulia Pop, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fântâna din centrul Timişoarei seamănă acum cu o "oală de sarmale". Reablitarea de 130.000 de euro a durat 3 ani