Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un copil de 2 ani, lăsat nesupravegheat, e salvat de la înec de un polițist local, în Slobozia

Un copilaș de 2 ani, lăsat nesupravegheat de părinți, a fost la un pas de moarte după ce a căzut într-o fântână arteziană din Slobozia. Doar norocul a făcut ca Toma Florin Augustin, un polițist local, să observe întreaga scenă și să-l scoată rapid din apă.

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 18:02

Vezi și

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere instalată în Parcul Ialomița din Slobozia se poate observa cum copilul se apropie de fântâna arteziană, acolo unde se mai aflau două persoane, se pune pe marginea bazinului și la un moment dat cade în apă. Din fericire, un polițist local aflat în timpul liber, ce stătea pe o bancă din apropiere, observă scena și îl scoate imediat pe micuț din bazin, după care pornește în căutarea părinților.

Ce spune Poliția Locală din Slobozia

"Datorită calității umane deosebite de care a dat dovadă colegul nostru, Toma Florin Augustin, polițist local în cadrul Poliției Locale a Municipiului Slobozia, o tragedie deosebită a putut fi evitată. 

Aflat în timpul liber la plimbare în parcul Ialomița, polițistul local a observat un copil de 2 ani, nesupravegheat, cum cade în fântâna din parcul Ialomița şi nu a ezitat nicio secundă să îi sară în ajutor, să îl scoată şi să îi caute părinții.

Îi mulțumim pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi cu siguranță cu toții putem învăța o lecție deosebită din caracterul şi comportamentul acestui polițist local şi suntem mândri că este parte din echipa noastră. Cu siguranță dacă fiecare dintre noi ne-am implica mai mult în viața comunități noastre şi nu am asista pasiv la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, asemenea polițistului local, am putea crea un spațiu mai sigur şi mai civilizat în oraşul nostru", au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul în care un copil de 2 ani, lăsat nesupravegheat, e salvat de la înec de un polițist local, în Slobozia