Antena Meniu Search
x

O fată de 14 ani a căzut într-un canal neacoperit, la Constanţa, în timpul unui spectacol în aer liber

O adolescentă s-a rănit la un spectacol de teatru în aer liber, organizat în centrul vechi al Constanţei. Fata de 14 ani a ajuns la spital, după ce a căzut într-o gaură lângă ruinele termelor romane.

Vezi și

O adolescentă s-a rănit la un spectacol de teatru în aer liber, organizat în centrul vechi al Constanţei. Fata de 14 ani a ajuns la spital, după ce a căzut într-o gaură lângă ruinele termelor romane.

Zona a rămas în paragină de ceva timp. Iar gurile de vizitare rămase descoperite pot reprezenta un pericol, mai ales pe timp de noapte. Nu sunt împrejmuite nici măcar atunci când sunt organizate evenimente publice.

Adolescenta care a ajuns în gura de canal asista la piesa de teatru "Picturi de istorie". Un spectacol experimental şi interactiv, organizat în aer liber. Centrul vechi al Constanţei a devenit aseară o sală uriaşă de teatru.

La termele romane, chiar în mijlocul acestei săli, se aflau mai multe guri de vizitare, acoperite doar cu nişte crengi şi pietre. Adevărate capcane pentru spectatori, mai ales pe întuneric.  

Copila a fost scoasă din canal de oamenii din public. Iniţial, ea a spus că nu s-a lovit, dar la scurt timp a început să o doară mâna şi piciorul. La faţa locului a ajuns o salvare.

Claudia Tatarici - purtător de cuvânt SAJ Constanţa: "Pacienta prezintă traumatism de membru inferior şi de coloană lombară. După investigaţii, o să se hotărască dacă rămâne internată la Spitalul Judeţean sau nu."

Organizatorii evenimentul consideră incidentul lipsit de importanţă.

Sebastian Patrunjei - organizator eveniment: "A fost o tânără domnişoară care a călcat greşit şi a căzut cumva într-o groapă. Nu sunt mari probleme, nu s-a întâmplat mare lucru. S-a speriat şi cam atât."

Organizatorii spun că de vină ar fi chiar adolescenta.

Sebastian Patrunjei - organizator eveniment: "Era o groapă. Groapa respectivă face parte dintr-un sit arheologic care era acoperit cu o altă piatră. Fata s-a aşezat pe piatră, piatra s-a dezechilibrat, fata a căzut în groapă."

Organizatorii ar fi trebuit să se asigure înainte că acea zonă este una sigură pentru spectatori. Dar ei susţin că nu puteau lua niciun fel de măsuri.

Spaţiul în care se afla termele romane din Constanţa este neîmprejmuit, iar vechile guri de vizitare reprezintă oricând un adevărat pericol pentru cei care se aventurează în zonă, mai ales după lăsarea serii. 

Până acum, autorităţile locale nu au dorit să facă vreun comentariu despre accidentul de aseară.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O fată de 14 ani a căzut într-un canal neacoperit, la Constanţa, în timpul unui spectacol în aer liber