Antena Meniu Search
x

Fată de 16 ani din apropiere de Caracal, dată dispărută de tată după 5 luni

Caz misterios în județul Olt. Tatăl unei adolescente de 16 ani din Deveselu a sunat astăzi la poliție pentru a anunța că fiica lui a dispărut de cinci luni.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 10.02.2020, 16:54

Fată dispărută în Olt
Aurelia Carmen Radu locuia cu bunicul ei în Fălcoiu, o localitate aflată la circa 13 kilometri nord de Caracal - IPJ Olt

Caz misterios în județul Olt. Tatăl unei adolescente de 16 ani a sunat astăzi la poliție pentru a anunța că fiica lui a dispărut de cinci luni. Fata locuia cu bunicul, într-o localitate situată în nordul orașului Caracal.

Potrivit polițiștilor, în data de 10 februarie, orele 10.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus au fost sesizați de către un bărbat, de 48 ani, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că nu mai știe nimic de fiica sa, Aurelia Carmen Radu, de 16 de ani, de la începutul anului școlar 2019.

Mai exact, adolescenta a locuit în perioada respectivă cu bunicul său, în comuna Fălcoiu, aflată la aproximativ 12 kilometri distanță de Caracal, iar în data de 15 septembrie 2019 a plecat către școală și nu a mai revenit la locuință.

Fata are o înălțime de aproximativ 1,50 metri, 55 - 60 kg greutate, ochi căprui și par castaniu, lung. Nu prezintă semne particulare.

Nu se cunoaște vestimentația la data dispariției.

Persoanele care dețin informații despre Aurelia sunt rugate să să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112 sau se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Fată de 16 ani din apropiere de Caracal, dată dispărută de tată după 5 luni